Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem podobnego tematu. Więc zakłada jak powyżej wie może ktoś jak wymienić wałek wom z tyłu w tym fendzie lub posiada schematy? Wielkie dzięki z góry za pomoc

Opublikowano

Robota nie taka szybka jak w niektórych modelach Fenda że wymmienna jest sama końcówka ,tu trzeba było zdjąć podnośnik z całymi zaczepami ,odkręcić jedno koło(dla lepszego dostępu) podnieść kabinę i odkręcić pokrywę, po wyjęciu wałka pospadało z niego kilka trybów (ogólnie ciasno)> Wałeczek dość długi a robota dokładna i powolna. Wyjmując wałek patrzcie który tybik jak  siedział i  a najlepiej poróbcie sobie zdjęcia jak ja. Fendzik wytestowany wszystko gra :P

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez bazyli143
      Dzień dobry, przymierzam się do wymiany olejów w fendt farmer 310c. Mam prośbę o pomoc i i pytanie jaki olej hydrauliczny wlać, czy zwykły L-HL46 lub 68, czy jednak jakieś inne bardziej zalecane?
      Z góry dziękuję
    • Przez Rolnik8888
      Witam od czego jest błąd w zdjęciu niżej ciągnik Fendt 514c 

• Przez Rolnik8888
      Witam od czego jest błąd w zdjęciu niżej ciągnik Fendt 514c 

• Przez szympek
      Witam mam problem w fendzie 310 farmer lsa turbomatic 1993rok  mianowicie po wymianie oleju  zaświeciła się kontrola oleju zmieniony olej filtr sparwdzony został zaworek przy filtrze wszystko niby okej zero opiłków w oleju nie dymi zbadane zostało ciśnienie na rozgrzanym wolne obroty około 0.6 bara  co może być przyczyną pompa oleju czy panewki już ? 14.200 motogodzin 
    • Przez Sebastian32
      Witam. Problem polega na mocnym hałasie dobiegającym z silnika jakby zasysał powietrze. Gdzie szukać usterki? Nigdzie z ,, góry,, nie widać uszkodzeń. 
  • Dodaj nową pozycję...
v