Skocz do zawartości

Ile czasu macie Prawo Jazdy i jakimi autami śmigacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koniec Off Topa :P

kazdy jezdzi czym chce i na temat gustu sie nie dyskutuje...

macie racje nie kupujcie francuzów.... będzie więcej dla mnie ;) ja sobie chwale te samochody i nigdy wiecej zadnego niemca... ktos ma inne zdanie i ja to szanuje ale uszanujcie tez moje :rolleyes:

koniec OT! :)

Opublikowano (edytowane)

3 lata kat. B

renault clio II z LPG = 7l/100 = 20zł :)

auto mam niecały rok, po około 15tys km wymieniałem zawieszenie: amortyzator, stabilizatory, drążki kierownicze.

2 razy z niewiadomych przyczyn auto nie chciało odpalić, wcześniej działało dobrze. Lekarstwem okazało sie wyczyszczenie czujnika położenia wału, który gdy jest brudny może byc przyczyna takich "amonali" w renatach, duzy plus tego auta to spalanie

Edytowane przez Cosmosky
Opublikowano (edytowane)

styczen 2010 kat T

luty 2010 kat. B

aktualnie mam wstrzymane na kat. B <_< <_< <_< odbieram w pazdzierniku

pierwszy samochod audi 80 2.0 benzyna :D to bylo coś. niestety uległ nieodwracalnemu zniszczeniu po 2 tygodniach :P

I od marca 2010 do dzis Volvo S40 1.9 TDI

Edytowane przez Gość
Opublikowano

jestem z niego bardzo zadowolony. :rolleyes: jak jezdzi sie delikatnie to pali w granicach 5l/100km. A jak trzeba dopier.. to miod.Przyspiesza super. mam 130 KM(włoska turbina czy jakoś tak) Wykonczenie w srodku super, komfort tez, awarii praktycznie 0. :) Szczerze polecam Volvo. Naprawde solidna marka. ;)

Opublikowano

Ja chce kupić s 80 bez jakiegoś super wypasu bo mi to niepotrzebne tylko klime żeby miał. Oczywiście 2.4 benzyna i zagazować mam opel-ka w gazie i śmiga, aż miło:) . Myślę o volvo bo jeździłem teraz w pracy ciężarowym fm 10 i po prostu super auto to było ale poszło na handel do Pakistanu:(

Opublikowano

Prawko kat. B 2 miesiące a mój pierwszy samochód to Ford Mondeo 2001 rok 1.8 16v 110km :)

Kat. A 3 tygodnie.

Teraz jest w planach E+B i zakup jeszcze jakiegoś dostawczaka typu Ducato, Jumper, Boxer z rocznika około 2000. Potrzebny się do wożenia maszyn z niemiec :)

Opublikowano (edytowane)

Prawko od 15.05.2007

Na początku maluszek, a po dwuch latach do teraz E36 1.8 IS no i czasem rodziców Polonez. Lepiej mi się nim jeździ niż BMW, tak bardziej dostojnie sie prowadzi i pływa jak amerykański krążownik :D B)

Edytowane przez master20002
Opublikowano (edytowane)

Prawo jazdy od 03.2005r. Obecnie 0d dwóch lat jeżdżę Lancią Kappa 2.0 (155KM. 205tys.km) z 2000r. Naprawdę dobre auto :) W domu jest jeszcze Peugeot Expert ojca z 2000r. Silnik 1.9d (440tys.km) i ten wóz też mogę śmiało polecić. Nie rozumiem stereotypów żeby nie kupować aut włoskich i francuskich.. i żeby nie było to niemieckie i japońskie też posiadałem i nie sądzę żeby były lepsze..

Edytowane przez Yellow87
Opublikowano

Ja mam s80 2004r 2,4 TD D5 400 tys przebiegu i jeszcze planuje kolejne 400 tys zrobić.

mam podobny silnik w alfie 166 po lifcie tylko troche mocniejszy, moge polecic za male spalanie i za tego demona ktory tam tkwi

Opublikowano

@SiemensFinancialService i jak zadowolony z niego jestes czy dostrzegasz jakies uwagi

Opublikowano

B od 11 listopada ubieglego roku B+E od miesiaca.

pojazdy to seat ibiza 97r 1.9SDI kordoba 2001r 1.9 TDi peugeot 106 97r 1,5D 206 99r 1.4 benzyna fiat dukato ale to rzadko i nawet nie wiem jaki ma silnik