Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mariusz szybko znalazł nagroda byla nie ogloszona jaka za odgadniecie jest wiec...nie wiem jaka to nagroda hehe

Dobra dla kawalera bedzie buziak ode mnie za odgadniecie kolejnego pytania a dla zonatego to słoik miodu hehe

Opublikowano (edytowane)

Wcale sie  nie spieszyłem,  chciałem  dać  szanse  miejscowym , ale ile można  czekać.... :P

Cóz  jesli  nagrodą  jest sparing to  podziekuję  ;)

Aha  wyjasniło sie  z nagrodą , swoja  drogą to jak  to  robisz  Ania że  edytujesz posta  , a nie  ma o tym  wzmianki? 

za miód też podziekuję , teść ma pszczoły  , więc miodu  mamy pod  dostatkiem  :P

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano

Zonaci to słoik miodu ale z racji jednak,że zima i brak kwiatow i nektaru to raczej sloik z szerszeniami albo osami hehe
Mariusz ty z zona sobie urzadzisz przeciez..

Opublikowano

tak to prawda weż podkurz dziewczynę to potem będą kaprysy i humory trwały jakiś czas ale swoją drogą jak sięszuka to się coś znajdzie 

Opublikowano

Dobra  teściowa  nie jest  zła , najlepiej  to  sie nie  widzieć  częściej niż  ze  4  razy do  roku  .

Wtedy  i teściowa  dobra  i  zięć dobry :P .

co  z tym konkursem?  jakoś notoryczny  brak  kawalerów  :o

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v