Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to do Ciebie było pytanie ? Więc nie schlebiaj sobie ....choć lubisz to robić . rolleyes.gif

Na dodatek wkradła sie tu nutka złośliwości lub co gorsza... zazdrości :lol:.

Tak zupełnie offtopem od tego tematu, to wiecie jaki jest najlepszy sposób na dziewczyny? Bardzo prosty i skuteczny, wręcz same będą za facetami latać, a na dodatek bardzo prosty i niemal każdy może go stosować, a właściwie powinni go wszyscy faceci stosować.... Po prostu je ignorować... :D

Opublikowano

Ale weź tu wytłumacz jednemu czy drugiemu lalusiowi z jęzorem przy ziemi... ehh. Chciałem powiedzieć, że kobiety są mądrzejsze, ale nie, to faceci są głupsi i dali sie tak wyrolować :lol:

Opublikowano

Żadna żenada po prostu nie dali się wziąć pod obcas  :D

Opublikowano

Nie  o  to  chodzi  ,

Np TY  Primo 

Koleżance  Ansji nadskakujesz jak możesz  , a  pojawiła  sie inna  dziewczyna, to nie przepuścisz okazji żeby wbić  szpile  be , samolubna .

Ansaja jest spoko , ale nie kazda bedzie pisac  teksty  o stringach , okładach itp 

Opublikowano

W każdym bądź razie nikomu nie nadskakuje a zwłaszcza Ansji w przeciwieństwie do ciebie, mariusz a ty przypadkiem nie nadstawiasz piersi w obronie Meg

Opublikowano (edytowane)

Nie  dalej jak  wczoraj Twoja  wypowiedź i moja  wypowiedź  

kto komu  nadskakuje ? 

Meg ty jak coś napiszesz to chłopakom więdną  :( a szkoda że Ansji nie ma na forum przynajmniej temperatura i nie tylko szła w górę :D

No widzę miedzy dziewczynami iskrzy  , że kiedyś  pewnie dojdzie  do tych zapasów  w kisielu :P

2 dziewczyny to za dużo,  jak na jeden niepoważny temat? 

Mówią że od przybytku głowa nie boli  :P

Primo  - rozmiar to nie  wszystko  :P

co  do Meg  to nawet jej nie znam  , ot  zajrzała  cos  napisała ,a tu  przyjecie miłe nie  było .

To jest od pierwszej  strony  durny płytki temat, zagladam  tu  żeby  pożartować  , pośmiać  sie a nie jakieś niesnaski ciągle 

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano (edytowane)

Zajrzała i od razu z grubej rury  :blink: jak dla mnie zachowała się ździebko arogancko <_< o co chodzi z tą starą gwardią ? :huh:

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

To Twoje zdanie i masz do niego prawo .  ;)

Jakoś nie czuję się bardziej arogancka ,od ludzi tu piszących .  :D

Opublikowano

Meg bez obrazy ale tymi postami nie zrobiłaś na mnie dobrego wrażenia 

Opublikowano

Primo pobedziesz tu kilka lat i sam nabierzesz szacunku nawet do osób z którymi nigdy nie pisałes  ,a czytasz ich ,korzystasz z ich wiedzy to uczy pokory ,nie dotyczy to tylko Ciebie pisze ogólnie ze swojego doświadczenia :)

Opublikowano

Meg bez obrazy ale tymi postami nie zrobiłaś na mnie dobrego wrażenia 

Cóż ,pisanie prawdy nigdy nie należało do łatwych zadań ....Jeden zobaczy ową prawdę zaraz inny ...musi trochę wody upłynąć ,jeszcze inny ,nawet się nie zastanowi nad jej głębią i będzie dalej obstawał przy swoim . 

Opublikowano

Primo pobedziesz tu kilka lat i sam nabierzesz szacunku nawet do osób z którymi nigdy nie pisałes  ,a czytasz ich ,korzystasz z ich wiedzy to uczy pokory ,nie dotyczy to tylko Ciebie pisze ogólnie ze swojego doświadczenia :)

Zabawne, bo wydaje mi się, że działa to dość wybiórczo...

Opublikowano

Wlasnie nie możesz być sztywny non stop ,a tak bys chcial ,a jak więdnie to juz przykro sie robi.
He .polecam !jajka na patelni, z odrobina boczku bo wiadomo co za chude to i nie zdrowe.

Ps. Starszy facet widzac tucznika na drabinie pyta: & co jej bylo tj. Chora?
€ Mnie!.? A czemu ?
& Bo sloninki ni ma