Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sęk w tym, że mimo wszystko za często i za dużo chcesz, aby do Ciebie pisali, a niby nikogo nie szukasz...  Trochę to się kupy jednak nie trzyma i wygląda nieco hmm, a nie powiem :P.  No to skoro tylu świetnych facetów już tu poznałaś to w czym problem? Wytypować jednego osobnika, suknie szykować i heja!  :D  No chyba, że nikogo nie szukasz...., czy szukasz?  :D

Opublikowano

grego widzę że Ansja cię pociąga  ;) ty nie siedź przed kompem tylko pakuj się na łursusa i jazda na Podkarpacie szukać :lol:

Opublikowano (edytowane)

Grego co tu nie rozumiesz ?/? Ja nie szukam ,,,niech mnie szukaja  :)

A z tym pisaniem,jest tak,ze nie pisza i nie wymagam aby pisali...

Logiczne....

Co ma byc to bedzie,czas pokaze :)

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

Co tu do zrozumienia - napisała że szuka kogoś kto Ją znajdzie - Ty grego coś ciężko łapiesz o czym dziewczyn myślą B) .

Opublikowano

A z tym pisaniem,jest tak,ze nie pisza i nie wymagam aby pisali...

Ale pożalić się z tego powodu to już można :P

Co tu do zrozumienia - napisała że szuka kogoś kto Ją znajdzie - Ty grego coś ciężko łapiesz o czym dziewczyn myślą B) .

Doskonale wiem o co jej chodzi ;). Staram się wyjaśnić tajemnice milczenia owiec  :D

No dobra, napisze co mnie bije w oczy w obrazie wykreowanym przez Anie tak bardziej obiektywnie jakbym tu pierwszy raz zajrzał i jej wcześniej nie znał....Z pewnego powodu postaram sie to zrobić nie bezpośrednio, chociaż nie wiem czy mi sią to uda.

1.  Na pewno rzuca sie w oczy silna osobowość i to z pewnością wielu odstrasza. 2. Mimo wzbraniania się Ani jej przekaz wygląda momentami mimo wszystko jakby na siłę i dość wahliwie, jak to zresztą nastroje u kobiety :D .Nie zdradza się, że nie ma zaintersowania jakiego by się oczekiwało, bo wtedy można by się zastanawiać dlaczego... zresztą samo oczekiwanie i kilkukrotne pisanie tego wygląda nieco.... narcystycznie, żeby nie powiedzieć inaczej ;). Kto ma napisać poprostu napisze . A i jeszcze taka mała rada, która rzuciła mi się wcześniej na myśl... miedzy dużymi wymaganiami i wysoką samooceną, która naturalnie należy miec jest cieńka granica między samouwielbieniem, szczególnie jak sie jest gwiazdą na męskim forum :), a to drugie bardzo może sprawy skomplikować, więc miej się na baczności ;). To była opinia obiektywna, a subiektywna jest taka, że owszem jest osobą intrygującą dla mnie, ale szczegóły to już zachowam dla siebie :P

Opublikowano

Aaaa , subiektywnie obiektywna - no i wszystko jasne... :ph34r: :huh: :o :huh:

Opublikowano

Grego no teraz zrobiles popis ;[

Odstrasza wszystkich moje motto w profilu,ktore brzmi <<JESTEM JAKA JESTEM JAK SIE COS NIE PODOBA TO SPIERDALAJ!!!>>

A wahan nastrojów to az takich nie mam,bo juz dawno zostawiłam sprawy miłosne samym sobie :)

Nie nadazysz za mna :P

Opublikowano

Oj  masz  masz  te  wahania  spore  :P .

Po  części  grego ma  rację , bardzo niespójny  przekaz  wysyłasz , czasem nie  wiem  kiedy żartujesz , a kiedy  piszesz poważnie .

Raz piszesz że ktos  tam  napisał że  mu  stoi jak na  ciebie patrzy  ,  potem że  nie  piszą , że nie maja jaj , ąe  sie boją...

sam bym  sie  bał   :P

Opublikowano (edytowane)

czasem nie  wiem  kiedy żartujesz , a kiedy  piszesz poważnie .

A to jest całkiem fajne, ja bynajmniej nie mam problemu z zrozumieniem danej sytuacji. Zresztą robie to samo :P

Zapytam to gdzie jest reszta kobiet skoro mowicie,ze jestem jedyna???  Widziałam tu kilka ....

Jedna jest pewnie dalej zajęta mizianiem w innym temacie :P , a reszta coś faktycznie zamilkła. Zresztą ten temat nie dla każdej jest , a i sam tytuł może nieco zbić z tropu ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

No jak można narzekać na brak zainteresowania ? Toż tu od jakiegoś czasu temat wyłącznie o Ansji . B)  Nie pisz , będziesz bardziej tajemnicza , niech się domyślają  ;) .

Edytowane przez Gość