Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym paleniem sporadycznie to ja tego nie kupuję ,albo pali i "pachnie ",albo ją to nie bawi i jej śmierdzą papierosy ,jak można palić sporadycznie ? ,to jest uzależnienie fizyczne i psychiczne i dzisiaj pali 5 papierosów na dzień a za kilka lat paczka leci na dzień .Sporadycznie -to tak jak by powiedzieć że jest się prawie dziewicą ,albo prawiczkiem -albo się jest albo nie . :blink:

Opublikowano

No to jesteś prawie prawiczkiem. Znam dużo osób które palą raz dziennie albo i wcale. Drugie tyle znam co palą tylko w klubach czy imprezie a na co dzień już nie. Wszystko zależy od silnej woli.

Opublikowano

Co do palenia i dziewczyn to problem tylko 1 całowanie :) Eks nie lubiła jak paliłem, powiedziała, że "rak mi Cie zabierze :/" hehe Ale przeważnie prałem 3 mocne orbity i po 40 min tylko lekko było czuć, nie byłem nałogowce paczka na tydzień, więc to nie jest źle :) znam takich co 2 paczki na dzień palą... :/

Teraz nie pale i Moja też się sie cieszy, że rzuciłem :) Co do całowanie porusze ten temat, bo może sa tu jakiś spece od tego :) Jak to jest, że jak całuje się z Moja to zanim usta się zetknął, ona już zamyka, oczy i otwiera kilka sec po tym jak skończymy :) Ja mam oczy normalnie otwarte, lekko i dopiero jak zaczyna się bawić moim językiem to zamykam, bo się podoba hehehe xD Czasami jest zła, że robie uniki tzn. kończe pocałunek przedwcześnie (albo chce coś powiedzieć, śpiesze się, zły jestem itp. itd) wtedy jakby się zassa we mnie, w usta hehe, a ja odchylam lekko głowę i mówi "no i czemu uciekasz jak jest tak pieknie"!

PS. jaki jest Wasz rekord w całowaniu się ? Ja z Moją 45min - poważnie nie ściemniam!!! :) leżymy na łóżku oczy zamknięte i tylko słychać...wiadomo co :) Aż się zdziwiłem jak czas leci przy całowaniu 45min dla mnie to był szok. Normalnie to jak się nie widzimy np. tydzień to wskakuje na mnie (moje ręce jej tyłek, jej ręce moja głowa :) ) i to jest obłędne... xD Nie mówie o całowaniu się przy zrywaniu z sb ciuchów xD xD a jak zlapie za komin to oczy wychodzą hehehehe

Opublikowano

Z tym określeniem zassie to chyba przesadziłem, ale jak to inaczej określić ? :) Nasze usta uszczelnione jak czerwony silikon uszczelnik miske olejową w traktorach i nie tylko xD xD xD

Opublikowano

Ja też zamykam przeważnie oczy podczas pocałunku :) moja połówka też ;) ja tam żadnych uników nie robię chyba że już nie mam sił :D Hmm 45min to ci trochę do mnie brakuje bo mi godzinka raz pykła :D

Opublikowano

Tylko ja mam na myśli całowanie bez przerw, oddychasz nosem xD usta zetknięte bez przerwy są, tylko co jakiś czas pozycje ona na mnie, ja na niej, ja na krześle ona na mnie itp. łapiecie :) No jak godzinka bez oddechu powietrza przez usta tylko smak jej ust to bdb :) Dla mnie 45min to było bardzo długo, a jej się zbyt spodobało i teraz nonstop tak chce :D

Opublikowano

Każdy jest inny. I ja powiem tak ja pale i moja dobrze jak by paliła.bo1 nie marudziła by 2 zawszez kimś przyjemniej ^^ Z Patrycją się klika tysiecy sztuk wciągnęło. Ona paliła częsato czeskie fajki Neswoje :lol: :lol:

Opublikowano (edytowane)

hehehe,ale o facecie też można powiedzieć,że prędzej czy później sie puści :) a kawał :lol: doborowy

A nie paliła francuskie trotuar (pozbierane z chodnika) ?? Lub damskie albo płaskie,zależy jak kto nadepnął :lol: :lol: heheh osobiscie żadne nie pale ;)

Edytowane przez Edek18