Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie!! :D :lol: Bo C-360 inaczej jęczy przy odpalaniu, i troszkę inaczej parkocze.

Trzeba szukać takiej dziewczyny, która cie przygarnie jak do niej przyjdziesz z niczym, a jak powie: wypier...... to wiadomo za czym do ciebie przyszła.

Opublikowano

Kurde jak by przyjechal na rowerze a nie mial blisko to bym byla pod wielkim wrazeniem ;) ja pojechalam 23 km w jedna i byłam sama z siebie dumna :lol:

i dziękuje za stwierdzenie,że jestem mądra..nie wiem czy prawda,ale miło czytać,że ktoś tak sądzi :lol:

dyr,dyr wymiata :lol: wymiekam :D

Opublikowano

:)

Nom Ja nie chwaląc się (bo nie ma czym) jeżdziłem 3 lata do szkoły rowerem - 7 km w jedną stronę , czy to zima czy to wiosna , czyli wychodziło 70 km /tydzien lekko - dzielny składak dawał radę :D

Ale nie żałuję bo dobry charakter w nogach został mi do dziś ;)

Opublikowano

Oj składakiem się najwygodniej jeździ, całe wakacje z nim przeżyłem, zresztą widać go na jednym moim filmie ze żniw :D

Czy to polna droga, czy asfalt, zawsze lekko, nie to co te nowe, a i do panny by pojechał, tylko znajdź tu u mnie we wsi taką, która nie wyśmieje lub nie rzuci złośliwego komentarza pod adresem PRL-owskiego jednoślada, to stawiam ćwiartke ;)

Opublikowano

Hehe jadąc do dziewczyny to żaden problem przejechać kawałek. A jeśli jeszcze nie ma sie samochodu w danym momencie. Niedawno przejechałem do dziewczyny 25km w jedną strone w 50 min na rowerze. I powiem Wam. Warto było :D Gorzej było wracać jak już było ciemno i do tego zaczęło padać. Ale o tym sie tak nie myśli. WARTO BYŁO ;)

Opublikowano

Ja już mam dość tych '' nowych '' (jedzie się na nich jakby były z ołowiu) i zainwestowałem w moto. Poj. 50ccm (ledwo mnie ciągnie, ale jedzie ;) ) wleje 2 l benzyny ( no nie całe bo za 10zł :D ) i jadę na tym ok. 66km, prędkości zawrotnej nie ma, ale to co on ma mnie wieść a z jaką prędkością to już inna gra. W żniwa od razu inaczej się robi jak się przejedzie ( chłodzenie :lol: :) ).

Opublikowano

Ja pierdziele do dziewczyny rowerem jechac , jeszcze tak szybko jak @silva :) - no nie wierzę zes się nie spocił :D a to troche tak nie estetycznie do dziewczyny ;)

Ja mam coś w podobie @LOST a mianowicie wspominane wczesniej TICO :lol: za 10 zł to zrobię gdzies z 35-40 km (za czasów wakacji gdy bęzyna była tansza) a zawsze to posiedziec i "pogadac" mozna z dziewczyną :P

Opublikowano

Coś w tym jest, zawsze można gdzieś ją przewieść itp. A na rower to co powiesz? ''wsiadaj na bagażnik.....tylko się nie rój bo jeszcze pęknie'' :D;) (bez urazy).

Opublikowano

He he z tym rowerem to przypomina mi się scena z filmy "kochaj albo rzuc" jak Kargul wiózł Pawlaka :)

A rzeczywiscie jak sięgnę pamięcią 8 osób do tico wlezie :D (ale do bagaznika nikt się nie zmiesci) ech o moim Śmiechowym Ticu krążą już legendy ;)

Czesiu mały ale wariat :(

Opublikowano

a na 2 kołach jeździłes tym sprzętem? :)

nie ;) ale ostatnio po zebraniu zakrętu na nierównym lodzie jechałem na 3 kołach bo 4 odpadło (wahacz się rozje*** ł) :D całe szczescie ze nówka kosztuje tylko 20 - 25 zł :(