Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj bez przesady , nikt non stop nie przygotowuje się do Swiąt :lol:

Macie rację , Ja to sobie tłumaczę ,że Swięta są dla rodziny , bo tak na codzien to kazdy ma swoje sprawy i tylko się mijamy a w swięta jest choc chwila kiedy wszyscy razem siedzą przy jednym stole i jest fajna atmosfera B) A co tam jakies zakochania , milosci - dzis są jutro ich nie ma , szkoda do tego większej wagi przywiązywac :D

Opublikowano

Wiecie co,jak wiedziałam,że sama jestem w te święta to wymiękałam,ale teraz to się tak nie mogę doczekać jutra,że szok B) Wielką wagę przywiązuje do rodziny i nie żadną nie udaną miłością się nie będę przejmować ;):);) mocna psychika też u mnie występuje :lol:

No choinka jeszcze w piwnicy,dopiero wieczorem,bo tak lubię no i z siostrzenicą jestem umówiona na ubieranie :):)

A karpia nie tknę,to nie moja działka :D

Podtrzymuje mnie na duchu fakt iż we święta to raczej całe rodzeństwo zobaczę :) no i w ogóle to śpiewamy z zespołem na pasterce i przed mamy koncert także trzeba teraz mieć optymistyczne nastawienie,bo jak choroba złapie do jutra to będzie kicha.

Opublikowano
i nie żadną nie udaną miłością się nie będę przejmować B):);) mocna psychika też u mnie występuje :lol:

Bardzo dobrze :D

U mnie z tym różnie, teraz jedynie to są myśli, co by było - gdyby. I taki lekki żal, że każdy ma kogoś, a ja nie... A rok temu to było załamanie nerwowe z powodu dziewczyny. Ale cała chemia z mózgu odeszła i teraz to jest tylko takie wspominanie. Niech to już nie wraca.

Opublikowano

Witam wszystkich dawno nie było mnie w tym temacie ale jak widac niewiele sie dzieje Czesiu raczej miał na mysli choinkę , ale znalazłem cos interesującego dla podrywaczy jak jeszcze ktos jest z okolic , az trudno uwierzyc.

http://halinatrela.sympatia.onet.pl/?q=ac6fceaa9cf44c6d733721e6383a9a6a&ord=5&showtype=st&r=%26fo%3D1%26pl%3DK%26wdo%3D30%26wod%3D25&offset=8&lp=65

Jak ktos sie zainteresuje czekam na wiesci.

Pozdrawiam

Opublikowano

A mi się takie nie podobają :) za bardzo "odpicowane" , "przytuningowane" ;)

Lampki są spoko , tylko mnie wczoraj cholera brała jak musiałem robic dekoracje na scianie domu , prawie spadłem z drabiny :D

P.S. zastanawia mnie z kąd wy wiecie ze macie mocną psychikę ?

Opublikowano

No wiesz jak kogoś 2 razyna dzień łapią na fajach i zachowuje się zimną krew ;) Kumpel sie zaczoł trząść prawie se gatki pobrudził a ja spokojnie bez zadrżenia głosu powiedziałem nie i ch*j :) No bo ci taka piguła będzie wciskać że to ty paliłeś w kiblu bo czuje dym i ty tam jesteś B) :)

Ja tam lubie lampki mam chojanke wkońcu :D ale duza zawsze 3 komplety halogenow starczyły a dziś coś mało

Opublikowano

Czesiu masz rację , najlepsza jest stanowczość ;)

Ja własnie stół skręcam :) a choinkę tylko "obsadziłem" a braciszek ubiera :)

... jeszcze tylko pójść do stodoły po sianko , narąbać drewna , odkurzyc w pokoju , ... , ... , ...

i mozna siadac :D

Opublikowano

Skąd wiem,że mam mocną psychikę ?? Bo jak słysze nie raz koleżanki ze nie chcą życ itp to wiem,bo ja w życiu tak nie powiedziałam. Tzw dołki też rzadko nie wam wiec chyba moge stwierdzic ze mam mocna psychikę,zdarzy się oczywiście ze se popłacze do poduchy,ale raczej o tym nikt nie wie albo wiedza Ci co powinni,ale i to bardzo żadko występuje ;)

Opublikowano

a ja z chojarą dziś w pól metrowych zaspach lazłem ładne bydle się trafiło. Nie wiem ale akoś w tym roku mimo braku Patrycji tak bardziej klimatycznie jest. Chociaz brak odczuwalny nadal ;) Ale wkońcu z powrotem z nia od czasu do czasu pogadam ale to nie to :)

Opublikowano

Moim zdaniem to lepiej całkiem usunąc z pamięci i zycia "swoją byłą" niz tak "na pół gwizdka" i ni to w te ni to we w te ;)

Czesiu tego kwiatu to pół swiatu i napewno jakas część to dziewczyny naprawdę super :)

Opublikowano

Nie mam dziewczyny i jakoś mi to nie przeszkadza i nie przejmuję się tym. Powiem szczerze że lepiej mi bez niej. Lubię swoją wolność, lubię być niezależny i nie chcę się zmieniać dla kogoś. Po drugie nie lubię przytulania, tych sms na dobranoc i głupich rozmów i czułości. Może kiedyś kogoś spotkam ale nie śpieszę się.

Opublikowano

:lol:zapraszamy @LOST do dyskusji :)

@Stasieks , posłuchaj sobie nutki "Pan Kawaler " - Diament , to coś jakby o Tobie z tego co piszesz ;)

A Ja tam jestem stary pieszczoch :lol: lubię sie przytulac itp. ale czasem fakt - mam dość jesli zznajomosc opiera się tylko na takiej "sielance" a na powazne zyciowe sprawy nie ma miejsca ;) Tak było ostatnio i podziękowałem grzecznie za taką znajomosc :mellow:

Opublikowano

No wiesz jak kogoś 2 razyna dzień łapią na fajach i zachowuje się zimną krew :mellow: Kumpel sie zaczoł trząść prawie se gatki pobrudził a ja spokojnie bez zadrżenia głosu powiedziałem nie i ch*j ;) No bo ci taka piguła będzie wciskać że to ty paliłeś w kiblu bo czuje dym i ty tam jesteś :) :lol:

Ja tam lubie lampki mam chojanke wkońcu ;) ale duza zawsze 3 komplety halogenow starczyły a dziś coś mało

hehe dobre sobie - jak ktoś kto pali fajki może mieć silną psychikę - palisz bo potrzebujesz jakigoś bodźca który ci psychikę podratuje - wiec palenie i silna psychika wyklucza się samo przez sie - to samo dotyczy alkoholu i narkotyków