Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:P

Ponieważ chciałam się podać za mężczyzne,ale mam za małą wiedze i za mało sprytna jestem :rolleyes: i jak by się trzeba było wypowiedzieć to jako mężczyzna nie zły ciapek ze mnie by był bez wiedzowy :P więc nik zostawiłam,bo mi się podobał i tak jestem Edzia no a tak naprawdę co większośc wie Ewelina.

Opublikowano

To,że mało mam z nią wspólnego nie przeszkadza w tym by ją lubic :P

Jak chce to 10 minut autobusem i już jestem na wsi gdzie mam babcie i przyjaciółke :rolleyes: tam się mam okazje napatrzeć na sprawy traktorowe i inne tym podobne rzeczy :P Lubie i już...przyjemność mi sprawia kiedy widze w mieście na ulicy przypadkiem jakieś Lamborghini,lubie oglądać zdjęcia z tym związane,a kiedy jade ze znajoymi i przejeżdża traktor to lubie zgadywać jaki to dla znajomych czasem to dziwne,ale to mi robi przyjemność im nie musi :) Ci którzy chcą być ze mną blisko nie przeszkadza im to :) Dużo osób wie,ze moi marzeniem jest pojeździć traktorem :) i pewnie jak bym kontynuowała nauka w starej szkole to miała bym na to prawko mimo,że mogło by mi sie nie przydać:) Byłam na agro show wiec tam się napatrzyłam poprostu za wszystkie czasy...nie zapomniana wycieczka :P i przede wszystkim ilu rolników poznałam to chyba każdy był prze sympatyczny na swój sposób...same plusy :P jak bym miała takiego chłopaka to pewnie nie zamkła bym sie na wiedze na temat rolnictwa. No,a że na pulpicie widnieje traktor to już nie wspomne :)

Opublikowano

Brawo. Ale ty lubisz tylko "teorię" związaną z rolnictwem. Nie spraktykowałaś tego na pewnie na własnej skórze, nie wiesz pewnie co to znaczy być na polu przez cały dzień, wstawać o 5 czy 6 i kończyć robotę o północy. I szukasz chłopaka ze wsi tylko po to żeby być bliżej swojego "hobby"?

Jak tak lubisz traktory i inny sprzęt to dlaczego nie wypowiadasz się w tematach z tym związanych? Nikt Cię nie za nie ochrzani a mili Panowie jeszcze ci wytłumaczą różne sprawy?

Opublikowano

Bo nie jest powiedziane,że ja bym to robiła wstawała o tej 5 i kończyła o północy,może starała bym się pomóc,a może bym tylko żyła z kimś kto to robi...ja tego nie wiem. Nie szukam,bo ja się będzie miał znaleść to raczej przypadkiem :rolleyes: i już powiedziałam poznałam kilku takich i są przesympatyczni i dlatego mnie do nich ciągnie.

Może nie mam potrzeby wkraczać w inne tematy :P też jestem dzik,a co :P Na żywo jest lepiej pooglądać i jak ktoś coś powie na ten temat i może ja coś wtedy zapamiętam jeśli ze chce. :P

Opublikowano

Jak będziesz miła to cię zaproszą i pokażą swoje maszyny i z przyjemnością opowiedzą o nich.

Każdy rolnik jest miły dla w miarę ładnych dziewczyn z miasta które z nim rozmawiają o rolnictwie. Jest to dla nich nowość, zaskoczenie i chcą się pokazać z jak najlepszej strony. Pomieszkaj na wsi przez dłuższy czas to przekonasz się jak jest.

Opublikowano

No jak to brat mówi...idź ty na wieś,bo tam pasujesz :P może coś w tym jest jak inni tak mówią.. nie przecze,mogę iść :P jak tylko się nadarzy okazja :rolleyes: dziękuje za miłe pogaduchy :P

Opublikowano

Tez bym sie chetnie po obijajal ale nie ma kiedy :P.. to jst jedyna pora w roku chyba kiedy na wsi jest malo roboty tylko co dzinne prace .. ja niesetety nie mam takowego odpoczynku pracuje po 11 godzin co dzinnie ale jest cel jest warto :rolleyes:.. dawno mnie tu nie bylo cos sie wydarzylo???

Opublikowano

A Ja wam poprostu nie chce przeszkadzac swoimi nie mądrymi postami w rozmowie :P Lepiej posłuchac (poczytac) kogoś jak mądrze prawi , niz wsadzac swoje nic nie warte pół zdania :P chociaz itak wsadzam :rolleyes: