Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ nigdy nie byłam szczupłej talii ;) i mam to gdzieś,jak się będzie miało komuś spodobać to się spodoba takie jakie jest :) ja się nie zmienię,bo się nie da i nie mam takiej potrzeby :) zresztą ponoć kochanego ciała nigdy za wiele i niby ma ono grzać,a mi ciągle zimno i pod kocykiem przesiaduje więc co by było gdyby go nie było <szok> ;)

Opublikowano

Ale to nie chodzi o talie modelki ale o to żeby ciało było zadbane, estetyczne żeby nie zwisały fałdki tłuszczu z brzucha a tyłek ledwo co się w spodnie mieścił nadwaga wynosiła kilkanaście kilogramów. I dużo panów lubi jak kobieta nie wygląda jak kościotrup tylko ma trochę tego ciałka. Najbardziej to mnie śmieszą kobiety ze sporą nadwagą którym nie chce się pobiegać, poćwiczyć i narzekają że nikt ich nie che jedząc do tego czwartego pączka a następnego już trzymają w ręku.

A pod kocykiem to chyba większość dziewczyn przesiaduję.

Opublikowano

No widzisz to ja mam fałdki na brzuszku,ale co do wzrostu mam bardzo odpowiednią wagę,nie którzy jeszcze mówią,że za małą jak na wzrost,ale to już przeginają,chyba by chcieli żebym wyglądała jak pepaaaa ;)

Opublikowano

Kobiety mają to dobrze że jak walną kogoś to nikt im nie odda więc możesz się spokojnie wyżywać. Faceci mają już z tym gorzej.

Nie przejmujesz się swoja figurą? Dlaczego?

Stasiu , jak to nie ?

słyszałem o takich akcjach ze w trakcie bijatyki pod dyskoteką gdy biją się chłopaki to dziewczyna nie mogła ustac w miejcu i dołączała do bójki mysląc ze jest nie tykalna ;) - jakie musiało byc jej zdziwienie gdy dostała pięscią w twarz :)

Oczywiscie moim zdaniem to niedorzecznosc uderzyc dziewczynę ale cóż bywa i tak w niektórych społecznosciach ...

Miło poczytac wasze wypowiedzi :)

Ja tez jestem dziki :) ale się nie przyznaję :) i nie chce zeby ktos tak o mnie myslał ...

Opublikowano

jak mi sie przypomni to wlączam aerobic z kompa :) i myślę,że jak by był czas kiedyś w stanie małżeństwa to również bym sobie przypominała :) bo to nie straszne ćwiczenia ;) to wręcz przyjemne jeśli się jeden zestaw ćwiczy a nie 3 na raz :) poźniej zakwasy 4 dni :):D:D no,ale tak tylko Edzia potrafi się doprawić :D

Opublikowano

Za słabą rozgrzewkę robisz przed ćwiczeniami. Polecam basen. Jak zaczniesz teraz to na lato, na plaże sylwetka będzie idealna. Nie będziesz mogła się od adoratorów odgonić.

Opublikowano

Hehe pieron wie czy są gdzie indziej,ja mówie jak ja czuje :) myślę,że lepiej jak kobietka dozna szoku małego częściej niż wiekszego żadziej ;) chociaż sama nie wierze w to co teraz napisałam,bo jak będzie chciał to będzie codziennie przynosił i nic na to się nie poradzi :) wiadomo,że jak dostanie się ekstra to łał,ale póżniej jak sa urodziny to już nie ma tego łał,bo się dostaje to na codzień :) tak myślę

Opublikowano

Mnie cieszą najdrobniejsze dobre rzeczy tak już mam :)

Nie wiem czy skromna i czy się wstydzę przyznać..jak bym się wstydziła to bym się nie przyznała,że mam fałdki na brzuchu ;)

Może troche tak wychowali,ale wiekszość życia wychowała mnie mamuśka i rodzeństwo starsze :) także nie wiem czy im podziękować czy ich okrzyczeć :)

ogolnie jestem skryta i nie lubie być w centrum zainteresowania...nie muszę mieć miljon znajomych wystarczy jedna konkretna,może to coś wyjaśni :)

kolega wyżej dobrze mówi...np na dyskotece w życiu nie byłam też jest w jakiś sposób ze mnie dzik :D typ domownika :D ale nie gardze wyjściami na cole czy piwko :) bo lubię wychodzić z bliskimi :)

Opublikowano

Boże. O takiej dziewczynie to prawie całe AgroFoto marzy. Napisz jeszcze że lubisz i umiesz gotować to zapchają Ci skrzynkę wiadomościami.

Studiujesz Edzia czy jeszcze szkoła średnia?

Opublikowano

Hehehehe i tu się zaczynają schody ;) nie umiem gotować :) tzn jakies ziemnaczki z filetem i surowka tak,ale konkretne zupy nie bardzo :)

Odbębniam liceum dla dorosłych,ponieważ mnie nie wyszło technikum hodowli koni :)

Opublikowano

Sama się wywaliłam,nie jestem stworzona do nauki ;) za dużo mi nie wychodziło z wielu przedmiotów...ja lubie bezstresowa nauke czyli kiedy nie musze się uczyć :) to moja wada oo... jestem zamknięta na wiedze w szkole :)

Opublikowano

Witajcie w klubie , a raczej dopiszcie i mnie to tych którzy wolą pracę od nauki ;)

Choć jak dla mnie produkcja roslinna i mechanizacja rolnictwa mogły by byc non stop w czasach mojej nauki ...

:) ...

Opublikowano

hehe to i ja się dołącze do was:D. ja pracuję już od 17-stego roku życia tzn nie to że jestem tępy i w ogóle tylko po prostu jak poszedłem do szkoły średniej (technikum ekonomiczne) to w ogóle nie myślałem o nauce tylko urywanie się ze szkoły i do pracy. i tak po 6 miesiącach nauki w technikum stwierdziłem że to i tak nie ma sensu. teraz pracuje u sąsiada pomagam ojcu na gosp. i jakoś to będzie :rolleyes:

a co do dziewczyn to sam rok temu zostawiłem dziewczynę bez słowa... a to z powodu jej ojca. zamienił ze mną parę słów i nie zostało nic innego jak zostawienie dziewczyny. no wiecie dziewczyna ma bogatych rodziców a w porównaniu do nich to ja wieśniak (pewnie chodziło mu o nie skończoną szkołę) nie wiem. i tak to wszystko wyszło. ale było minęło

Opublikowano

Mimo wszystko mogłeś powiedzieć dla ściemy co jej żeby nie została bez słowa. Może być zawód żona,ale myśle,że będę chciałą iść na studium tam nie trzeba matury :rolleyes: