Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak dobrze rozumiem to chcesz powiedziec ze ona kogos na ciebie naslala zebys dal jej niby spokoj?? to laska troche dziwna by powiedziala ci w prosto w oczy co i jak a nie w taki sposob chce zalatwic sprawe

Opublikowano

Damian, hehe, skąd my to znamy? Jakby te pogróżki były wcielane w życie to teraz kumpel byłby niepełnosprawny a jego samochód byłby dawno skasowany, a tymczasem gość zaiwania aby szum, a samochód tym bardziej.

Opublikowano

No no nawet ich kilka razy spotkalem i mieli mnie jak na dlon a jednak nic .. no ale coz takie zycie obiecuje duzo osob rozne rzeczy a malo kto ich dotrzymuje szczegolnie panowie z sejmu i senatu haha

Jak spotkasz na drodze to zaczep spytaj o godzine albo jak gdzies dojsc czy cos w tym stylu, jak bedzie sprawdzac godzine na telefonie to mozesz powiedziec ze jak juz wyciagnela telefon to moze ci poda swoj numer to sie kiedys umowicie gdzies na kawe czy herbate o ile nie ma nic przeciwko

Opublikowano

Hmm...ja przeważnie stosuję metodę ignorancji, po prostu olewam takiego typa rannym moczem i robię to co chce. Właśnie takie ignorowanie najbardziej wkurza ludzi którym zależy na tym abyśmy się martwili o coś :)

Opublikowano

No sorry ale jak wjedzie na podwórko to maj uż przesrane. Prywatny teren to raz groźby 2 jeszcze niech przysapie. Burak i tyle

Wiadomosć z ostatniej chwili! Kumpel też sie dowiedział że jak mnie gosć spotka to po mnie!

Opublikowano

Co za po...by Czesiu. Nic nie zrobiłeś, a takie groźby. Gdzie sie tacy ludzie rodzą? Pewnie na gnoju leżą i kiełkują na słońcu. Weź to na milicje zgłoś, bo to nic z tego nie bedzie jak ma zamiar sie tu gangsterzyć jakiś amant.

Opublikowano

Ta ja też sam wiele razy miałem mieć takie tęgie lanie. i nic się nie stało kiedyś tylko jak coś sie zaczeło na imprezie robić nie miło to się skończyło przepychankami a póżniej wszystkich wyrzuciła ochrona, włącznie z moją ekipą z resztrą prawie zawsze nas wyrzucają.ale to już inna historia

Opublikowano

witam panowie:) a wiec tak... co do tego krzywdzenia to wsumie jestem jej pierwszym chlopakiem takim prawdziwym... poprzedni to niby jej sie wydawalo ze cos z tego bedzie ale ja oszukiwal i nie dala sie nawet pocalowac... oficjalnie sie niby rozstalismy... ale jak jeden dzien nie dzwonilem to wieczorem sama zadzwonila wiec sie troche martwi... wiem ze musze byc cierpliwy i dac jej troche czasu a potem konkretnie sie postarac o jej serce... ale jakos tak dziwnie sie czuje jestem tak blisko ale jako kolega... nie moge nawet pocalowac... dobrze ze jest ladna pogoda to od switu do nocy pracuje i chociaz sie az tyle nie mysli...

Opublikowano

No widzisz nie jest latwa nawet na calusa musisz sobie zapracowac ..

Łukasz jak zadzwonisz na policje to roznie moze byc ale jak sie postawisz to beda mieli do ciebie wiekszy szacunek i to sie wiecej nie powtorzy ..

Opublikowano

pamietasz cesiek jak ci pisalem ze ktos w koncu do ciebie skoczy jak bedziesz sie dowalal ciagle do laski co z toba nie jest,i masz efekty,pewnie skonczy sie a utarczkach slownych ale oprzytomniej chlopie i daj spokoj tej dziewczynie bo wkoncu naprawde kos ci doj*b***bo nie wytrzyma zwlaszcza jak piszesz ze ta patrycja cos o tym wie.to sie nazywa zaborcza milosc i nigdy dobrze sie nie konczy.JAK NIE JESTES Z NIA I NIC NA TO NIE WSKAZUJE TO DAJ JEJ SPOKOJ BO KAZDEMU KIEDYS SKONCZY SIE CIERPLIWOSC NAWEJ JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Był kopniak chacka norisa z pół obrotu?

Aż taki uzdolniony to nie jestem. :)

Szmergiel dobrze gada, ja bym Czesiu teraz nie patrzył na sentymenty tylko jak najprędzej o niej zapomniał, bo jak ona jakimś chojokom Twój adres podaje i każe, żeby dzwonili i straszyli, to chyba nie jest to jednak taka wymarzona Patrycja...

Opublikowano

No ja teraz już nie mowie że ją och ach zrobiła cos takiego po czym nie mogę myśleć o niej wogóle :) No ale jeszcze sorry jeżeli sobie powiedzieliśmy w czwartek to i owo ja się nie odzywałem ona też nie to po co ten ziomuś dzwoni w niedziele jeżeli ja juz nic a nic do niej... A ona niech lepiej odda moje 150 zł i karte sd :) Nie powiedziała mi nic szybciej nic sie nie czepiała tylko w czwartek bo znowu ktoś coś powiedział. Jak sie skończyło w czwartek to po ch*j to zaczynają od nowa po paru dniach jak nic sie nie dzieje :)