Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

będe normalnie pisał ok KEIN PROBLYM,a co do dziewczyn obydwie mieszkają od siebie 35km i to jest jeden plus a drugi nie posiodom NK i to sie nie zwąchajom jak co ,dylemat jak trza teraz mam :D

Opublikowano

Co wum powim, to wum powim, ale wum nic nie powim, cobych nie zapeszył. Ale sądze, że jutro się tu radosne wieści pojawią o tak. I nie mówie tu koniecznie o sobie.

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

No pewno. Złym człowiekiem chyba nie jestem, ale brakuje mi tego czegoś takiego, co by sprawiło, że któraś panna by się zakochała. Może to i dobrze, bo póki są młode i nie wiedzą czego chcą, to i tak bym miał później kłopoty.

Opublikowano

Co wum powim, to wum powim, ale wum nic nie powim, cobych nie zapeszył. Ale sądze, że jutro się tu radosne wieści pojawią o tak. I nie mówie tu koniecznie o sobie.

Dziękuję, dobranoc.

Chyba wiem o co chodzi. Mam nadzieje ze będzie radosna nowina :D

Opublikowano

jest ktoś z okolic WRc( wągrowca)????? ja tu jestem na kursie i żadnej porządnej d*py nie ma:blink: szok normalnie jak byłem tu w pażdzierniku 2008 roku to na kazdym kroku jakaś była:lol::D:):):)

Opublikowano

Chyba wiem o co chodzi. Mam nadzieje ze będzie radosna nowina :D

Ja również. No każdy zasługuje na szczęście, niektórym się uda, niektórym nie, ale jak się uda to trzeba się cieszyć, a jak się nie uda, to nie warto się załamywać, żyje się dalej.

Opublikowano

do lordhagen

Chłpaku masz dopiero 15 lat jeszcze kupa czasu przed tobą bedziesz jeszcze wybierał i przebierał w panienkach oby tylko nie zapuzno a tak do 18 to sie baw z kumplami a dziewczyna sie jakas znajdzie kto szuka nie bładzi

Opublikowano

Wiem, teraz już tak. Ale jakby się wcześniej znalazła chętna, to nic mi na przeszkodzie nie stoi. Ale wystrzegam się jakichś załamań miłosnych czy innych przeglądów Sipmy Z224 (wtajemniczeni)

Opublikowano

jest ktoś z okolic WRc( wągrowca)????? ja tu jestem na kursie i żadnej porządnej d*py nie ma:blink: szok normalnie jak byłem tu w pażdzierniku 2008 roku to na kazdym kroku jakaś była:lol::D:):):)

O gustach sie nie dyskutuje, ale dla mnie to tam same porządne są :) Jak poszedłeś na kurs: schudnij 10 kg w tydzień, albo operatora wózków widłowych to mogłes nie spotkać :)

Opublikowano

Ja również. No każdy zasługuje na szczęście, niektórym się uda, niektórym nie, ale jak się uda to trzeba się cieszyć, a jak się nie uda, to nie warto się załamywać, żyje się dalej.

No ja sie dołacze i powiem że tez wiem o co chodzi ale nic nie mówie nie chce zapeszyc :D Powiem jak się dowiem dosłownei w 4 oczy jeszcze to wam powiem :)

Opublikowano

jest ktoś z okolic WRc( wągrowca)????? ja tu jestem na kursie i żadnej porządnej d*py nie ma:blink: szok normalnie jak byłem tu w pażdzierniku 2008 roku to na kazdym kroku jakaś była:lol::D;):):)

To pewnie jesteś na kursach w ZSP1, kolego radzę Ci się wybrać na miasto bo są jeszcze dwie szkoły ponadgimnazjalne w WRC :) , Pozdrowienia z Głz (Gołańczy)

Opublikowano

jest ktoś z okolic WRc( wągrowca)????? ja tu jestem na kursie i żadnej porządnej d*py nie ma:blink: szok normalnie jak byłem tu w pażdzierniku 2008 roku to na kazdym kroku jakaś była:lol::D;):):)

Jednym słowem przez dwa lata wszystkie nauczycielki mocno się postarzały...