Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez zaczalem od malca, kupilem go wspolnie z kuzynem i tak smigalismy na plaze, a koledzy jezdzili caly czas rowerami ;) (szczesliwie policje jakos omijalismy)

po wakacjach go sprzedalismy, a caly wplyw ze sprzeday przepuscilismy na 1 dyskotece

Opublikowano

Pierwsze auto ktorym jezdzilem to:

-"Maluch"

-Seat Cordoba 1.6

-Opel Astra 1.6

-VW Golf III GTI 2.0

-VW Passat 1.9 TDI

-BMW 316

-BMW 850

-Audi A8 4.2

Mam nadzieje ze moim pierwszym autem ktorym bede mogl legalnie jezdzic to bedzie Honda Civic VI 1.5 V-Tec, ale to dopiero we wrzesniu :angry:

Opublikowano

moja przygoda z samochodami zaczeła się dosyć dawno bo 1993r a rok później kupiłem oczywiście z pomocą ojca pierwszy somochód był to golf 2 gti no i potem była przerwa (patentu brak) a obecnie to mam trzy c-klasa,oktavia 19tdi,fiat marea

Opublikowano

Moja samochodowa przygoda zaczęła się od Moskwicza 412 jak pamiętam dobrze (tatowy) taki na amerykańskie krążowniki robiony, potem Skoda 120GLS niby jakaś sportowa była , Polonez 1.6 caro a obecnie Laguna 2.0.

Teraz marzy się Navara :)

A i bardzo mi sie podobało Fordem Probe niby-szwagiera póki go nie skasował :)

Opublikowano

1 . Duży fiat :) 1,3

2. maluch 126 el

3. kurs robiłem na cieniasie

4. Sierra 2.0 DOHC tym najwięcej km nabiłem

5. Corsa 1.0 w chwili obecnej jest na przyczepie rozbita , jeszcze nie wiem czy będziemy ją naprawiać

6. A4 2,4 spoko bryka ale zaczyna mnie wnerwiać podczas jazdy w mieście i chyba oddam ją ojcu , zresztą ja i tak wole furki z tylnym napędem :)

Opublikowano

@piootr sam mialem sierre tyle ze w dieslu(juz sprzedana)tym to szlo porobic bączki.ale juz tylny naped w zimie to nienajlepsza sprawa, ja zaczynalem wlasnie od sierry i zuka;pp pozdr

Opublikowano

@piootr co się stało z cosrą???mocno rozbita???

ja zaczynałem na fiacie siena rodziców...od kilku lat jeżdżę polo 6N, a ostatnio też nie mogę się nacieszyc tylnym napędem :)

Opublikowano

@pioter Corsa jest po czołówce z Octavią , wrzucona Turem na przyczepe , Jak tam Ranger ???

Tylny napęd i w zimie jest ok ja w sierrce woziłem 3 płyty betonowe w zimie (150kg) :) A4 ma niski przód już oberwałem tą czarną listwe na dole zderzaka :angry:

@Wojtek3222 fotka spoko jaki masz silnik w BMW ???

Maluch co napisałem to też czerwony tylko 96r już sprzedany teraz dziadkowi(79l) kupiłem seicento , którym też nieraz zdarzy mi się jechać

Najgorzej ze nikt w domu nie chce A4 a za dobry samochód żeby go puścić do ludzi :)

Opublikowano

Ja zaczynałem od Poldka 1.9 GLD który ma 13 lat i jeszcze nim śmigam(choć teraz stoi w garażu), a po za tym jest jeszcze Seicento mojej matuli, Laguna tatuśka, Poldek Atu i Almera wuja, Vento i Corsa drugiego wuja i jeszcze by się wymieniło.

Opublikowano

ja zaczynałem od trabanta super maszyna w zielonym wojskowym kolorze wycinałem wszystkie maluchy o ciągnikach i rowerzystach nie wspomnę :) tylko ze spalaniem było troche, gorzej a najlepsze jest to że ja wtedy miałem 18 lat a trabant 33 he he a koniec jego był efektowny poniewarz spaliłem go na zlocie motocykli

Opublikowano
(...) zresztą ja i tak wole furki z tylnym napędem :)

Gdyby Bóg wolał przedni napęd chodzilibyśmy na rękach :)

Mój starszy raz w życiu miał przednionapędówke i już chyba do niej nie wróci (nie wiem czy wogóle zmieni jeszcze samochód), ja czuje że podobnie, czas pokaże :)

Opublikowano
A ja zaczynałem od WOŁGI zna to ktoś? To było ładnych pare lat temu. Silnik 2,5 l benzyna 115km.

stary wolga to bylo cos pieknego,mialem ja u siebie przez 3 lata,kupilismy 2 wolgi i zrobilismy jedna,ale byla odpicowana,lakier srebrny metalic ale silnik miala z merca poj 2,2 l,niestety musialem ja sprzedac poszla do Niemiec;/,komfort jazdy byl super niczym plynela po szosie,ehhh to byly czasy