Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez grom132
Witam posiadam Claas Arion 640 z 2010 r . Padł mi sterownic silnika L14Vl czy ktoś przerabiał już ten problem. Bądź ma na miary na firmę która zajmuje się naprawą takich sterownikow
-
Przez michcio123
Witam!
Przymierzam sie do kupna kombajnu głównie na usługi który jest w stanie przerobic ok. 12-14 ton zboza w godzine wybór padł na Claasa i tu kolejny wybór zastanawiam sie nad tymi modelami co w temacie tylko niewiem jakie sa zasadnicze róznice w ich budowie licze tu na wasza pomoc.
-
Przez alkobusb6
Witam jak wyjąć, wymienić parnik klimatyzacji w class . Jak się do niego dostać co trzeba rozkręcić aby go wyjąć. Z góry dziękuję za pomoc .
-
Przez tucano__420
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat testów porównawczych dotyczących zużycia paliwa dla New Holland CR REVELATION oraz drugiej generacji LEXION 8000-7000. Szukałem informacji w prasie i w internecie ale nic nie mogę znaleźć.
-
Przez mariusz1511
Witam potrzebuje pomocy,co mam sprawdź przedni zakupem kombajnu Claas i który modelu Mercatora lepszy 70 czy 60 na teren górzysty i jaka szerokość cięcia jest optyma 3,60-4 m,i jeszcze jedno pytanie jaki silnik Mercedes czy perkins
-