Wóz paszowy z poziomym systemem mieszania Faresin, Storti, DeLaval
-
Podobna zawartość
-
Przez DanielFarmer
Witam.
Czy ktoś posiada lub wie coś o ładowarkach faresin?Wiem że produkują je we Francji, nikt w okolicy nie ma, zapewne są mało popularne to i z naprawą i częściami będzie kłopot :unsure:
Wpadła mi q\w oko "okazja" czyli poleasingowa ładowarka faresin 7.30 czyli 7m wys i 3 tony udzwigu rocznik 2005 5,5tys mtg za ok 50tys netto.Jak myslicie warto się zainteresować?Bo cena wydaje mi się baaaardzo okazyjna.
-
Przez GrabekSto
Witam mam zamiar kupić wóz paszowy o pojemności 12m3 najlepiej żeby był dwu ślimakowy ponieważ takie rozwiązanie jest lepsze ponieważ wóz paszowy jest niższy a ja własnie potrzebuje max 2.5 m ponieważ ładowarka podnosi na 3.1. Budżet to 110 tyś netto oglądałem już kuhna,strautmanna.peecona,faresina troilet i wszystkie z nich pięknie wyglądały ciekawi mnie która z tych firm jest najlepsza Pasza która będzie mieszana to dwie bele kiszonki ścięte nożami i wiadomo kukurydza.Prosił bym opinie gospodarzy który użytkują wóz paszowy którejś z tych film dwu ślimakowe mogą być też jedno ponieważ myślę że jest to ta sama budową tylko różni się wielkością i dodatkowym ślimakiem.
-
Przez przemek308
Witam, tak jak w temacie chodzi mi o wagę w paszowozie faresin problem polega na tym, że były pozrywane przewody od sensorów wszystko podłączyłem i waga ruszyła lecz po włączeniu pokazuje ponad 4,5t po wyzerowaniu jest chwile zero a potem skacze od - kilkunastu do jakichś trzydziestu paru.😐 Jestem w tym temacie zielony proszę o pomoc 😊
-

Rekomendowane odpowiedzi
W dojarce przewodowej zostaje mleko
wóz paszowy Alimamix 8m³