Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy ma podgrzewane siedzenie ale chyba nie to jest te najlepsze oprócz aktywnego i bez skóry

Po polu to nie ale podepnę do wozu paszowego i do spycha do odśnieżania

Opublikowano

Też uważam że jak nie ma skóry to ogrzewanie nie jest konieczne a jak jest skora to niemal konieczność wiem coś o tym bo mam w samochodzie skórę i podgrzewanie

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Wiem, że drugi po tym fabrycznie montowanym w Premium ma już grzanie, pierwsze po ma oznaczenie D22C i nie ma grzania, z tego co się orientuje to takie ludzie najczęściej biorą. wink.gif

Zastanawiam się które siedzisko pneumatyczne w Premium ma już regulację wysokości nie zależnie od ciśnienia.

Edytowane przez Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Będzie chodził w pottinger Torro 5700 agregat ścierniskowy 4.5m mam jeszcze dokupić beczkę 20000 litry i pług 5 bo w 4 to nie będzie co miał robić. A nie brałem przedniego TUZa bo nie mam co do niego podczepić a do samego obciążnika to się nie opłaca a jak będzie w przyszłości potrzebny to zawsze można założyć

Edytowane przez Duzy1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

W gosp., w którym byłem z Torro 5700 zasuwał 7530. smile.gif

Opublikowano

Ciągnik 7430 - 6 CYL

Kabina PREMIUM PLUS

Przednia oś amortyzowana (TLS) z hamulcami

Stałe tylni felgi do opon o rozmiarze 650/75R38

Stale przednie felgi do opon o rozmiarze 600/65R28

AUTOPOWER 40 KM/H

Tylny WOM 540E/1000/1000E

3 gniazda sterowane elektrycznie

Super komfortowe siedzenie amortyzowane pneumatycznie (D42CP);

Skrętne przednie błotniki

Kabina amortyzowana PNEUMATYCZNO-HYDRAULICZNIE

Wyłącznik układu elektrycznego

Zestaw startu na zimna pogodę / 220 V

System podgrzewania paliwa

CLIMATRAK automatyczna kontrola temperatury

Opcja oświetlenia II: dodatkowo 2 reflektory

HMS

Separator oleju

Siedzenie pasażera z pasem bezpieczeństwa amortyzowane

Zestaw hamulców do przyczepy 1+2 LINIE

Zaczep transportowy, PITON FIX + kula

Zaczep transportowy automatyczny górny

Obciążniki 18 szt

Ja do tego dorzuciłbym obowiązkowo podłokietnik Command Arm oraz kabinę 4 słupkową.

Zamiast skórzanego fotela polecam oryginalne pokrowce JD, bardzo fajna sprawa, po założeniu nie widać że to pokrowiec bo trzeba fotel rozebrać i dopiero zamontować. Nie wiem tylko czy latem nie będzie się d*** kleiła.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@blu po czym wnosisz, że z AP jest większy rabat?

Opublikowano

Kabina PREMIUM PLUS ma podłokietnik Command Arm

a kabiny 4 słupkowej nie chciałem ponieważ drzwi są strasznie duże i łatwo jo potłuc a cena będzie na pewno wysoka

siedzenie wziąłem materiałowe skóra to dobra do samochodu

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Przy podobnym wyposażeniu około 6 tyś € netto. smile.gif

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Przy podobnym wyposażeniu, uwzględniając rzecz jasna różnice w konstrukcji.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Teraz dopłata jest 40 groszy do kursu, więc nie koniecznie liczą po 3,5. ;) Zresztą oni na swoje wyjdą, albo ciągnik albo opcje będą droższe, takie moje zdanie. biggrin.gif

Edytowane przez Profil usunięty
Opublikowano

Na pewną nie będą dokładać do interesu bo by to nie miało sensu ale według mnie cena jest nie zła jak liczą po 3.5 bo nawet Claas wychodzi drożej