Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzrosła opłata za wydanie prawa jazdy do 88.50zł

Masz na myśli wydanie dokumentu w urzędzie ;)

To są jakieś żarty, ja płaciłem w sierpniu 80 zł, oni już nie mają czego podwyżać w cenach . . .

Opublikowano (edytowane)

Wzrosła opłata za wydanie prawa jazdy do 88.50zł

Nie żartuj o.0 Odbierałem w Piątek i płaciłem 84.50 zł. No naprawdę podnoszą już na wszystkim na czym się da. Za kawałek zalaminowanego plastiku 100 zł płacić to jest przegięcie...!

Edytowane przez Zetor15
Opublikowano

W sierpniu miałem tam egzamin na T ;) Przed egzaminem mój instruktor pojeździł z moją grupą po dwóch trasach które są możliwe, zależy to chyba od tego jak wiatr zawieje tą trasa egzaminator wybierze :lol: . Jak byłem egzaminowany to dostałem trzecią trase do której nie byłem przygotowany, ale ogÓłem to wszystkie są proste ;)

Opublikowano

Heh mnie też czeka kurs na T na kombajn zdałem w środe nawet nie trudny był egzamin...

A gdzie zdawałeś jeśli można wiedzieć?jaka cena?

Opublikowano

jesli masz kategorie C+E to T ci nie wstawią przynajmniej mi nie wstawili ale jeździć możesz ciągnikiem z dwoma przyczepami kategorie E zdajesz tylko raz i jak masz B;C;D;T;to przyczepy możesz ciągać

Opublikowano

z jakiej racji wpiszą ci do prawa jazdy T ? Zdawałeś na C+E to tylko to będzie wpisane, ale jeździć ciągnikiem to napewno wiesz że możesz ;)

Bo jak zdasz C+E to wbiają też B+E to myślałem że też T mi wbiją

Opublikowano

ja mam jutro egzamin kat t zetorem 5320 + przyczepa 2 osiowa.

Napiszcie mi co i jak wygląda na egzaminie

a może ktoś zdawał w gdańsku w PORD-zie?

To może jesteście zorientowani.

A i niech ktoś mi opisze jak sie rusza ze wzniesienia, bo ja zawsze ruszam z hamulca nożnego?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rzezuch
      Witam.
      Co wy na to, żebyśmy zrobili swoją małą bazę nowych pytań? Wielu pewnie próbowało zdać, i może pamiętacie pytania specjalistyczne? Są one całkiem inne niż te stare, więc może wpisywalibyśmy tu te, które mieliśmy?
      Ja miałem np.
      1.Jakiego koloru jest przewód zasilający w dwuobwodowej inst. pneumatycznej?
      a.czerwony b.żółty c.czarny
      2.Co należy zrobić, podczas jazdy z przyczepą na śliskiej nawierzchni?
      a.włączyć przedni napęd, jeśli jest, b.włączyć biegi pełzające c.przełożyć ładunek na przyczepie, by odciążyć oś
      3.czy znak (zakaz wjazdu ciągników) obowiązuje ciągnik rolniczy z przyczepą?
      a.tak b.nie c.nie, jeśli wykonuję prace remontowe na tej drodze
      Myślę, że jak każdy dorzuci coś od siebie, to na pewno wielu pomoże ten temat Enjoy ;P
    • Przez Blondynka
      czy są tu uzytkownicy którzy należą do takich szkól? ;p
    • Przez Pawel89pl
      Witam mam kategorie prawa jazdy b i potrzebuje kategorii żebym legalnie mógł jeździć z dwoma przyczepami i tu pytanie Czy kategoria b+e daje mi taką możlwość czy musze robić kategorie t . W jednym ośrodku dowiedziałem się że moge w drugim że nie policjant też mi nie mógł dokładnie na to odpowiedzieć ,w internecie jest dużo sprzecznym informacji
    • Przez PiotrSzczukocki
      Cześć

Mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie w łodzi można zdać prawojazdy na ciągnik
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś wie czym różnią się te kategorie względem prowadzenia ciągnika? Czy kat B+E uprawnia do jazdy ciągnikiem i dwoma przyczepami o dowolnej ładowności, czy są jakieś ograniczenia. Z góry dziękuję za odpowiedz.

• Dodaj nową pozycję...
v