Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'zasilająca'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 4 wyniki

  1. Problem jest taki,ciągnik po podpompowaniu paliwa ręcznie chodzi normalnie przez chwilę a potem gaśnie,a naciskanie pedału gazu nic nie daje. Co może być przyczyną? Dodam że pompka jest nowa,kupowana w zeszłym roku na jesień.
  2. Tak się prezentuje pompka na rok po zamontowaniu,póki co sprawuje się bez zarzutu i oby jak najdłużej.Zakupiona została w agromie w szczecinie,cenę można sprawdzić w internecie ;)
  3. Mam problem z zetorem 7211. Otóż nie zaciąga on paliwa z baku. Jak popuje pompką ręczną to nie ciągnie ale jak w tym samym czasie dmuchnie się w bak to pompka ciągnie. Później odpala i chodzi ok 10 minut i gaśnie. I później znów trzeba dmuchnąć w bak i pompować W czym jest problem ?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.