Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'przodem'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam. Mam problem z zetorem 12145. Przy skręcaniu blokuje przednie koła. Obie zwolnice rozebrane- wszystko ok. Po odkręceniu wału napędowego problem znika. Jaka może być przyczyna?
  2. Ostatnio zaobserwowalem problem z zalaczaniem sie przedniego napedu. Naped ogolnie dziala ale po dluzszej pracy nie zawsze sie zalacza. Zaobserwowalem to wyciagajac sasiada, ciagnik wczesniej wyoral 2ha z wlaczonym napedem. Kiedy chcialem go wyciagnac i puscilem sprzeglo pracowal tylko sam tyl. Dopiero to kilkukrotnym wcisnieciu i puszczeniu sprzegla zalaczyl sie przod. Co moze byc tego przyczyna??
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.