michalb8

Members
  • Ilość treści

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

1 obserwujący

O michalb8

  • Ranga
    Nowicjusz
  • Urodziny 01/27/1995

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Wszystko jest elektronicznie, żadnych linek. Mam dużo takich nagrań i będę jeszcze wysyłał je do kierownika serwisu. Ale przydałoby się gdyby ktoś podesłał takie nagranie jak prawidłowo powinno wyglądać załączanie womu, w takim samym bądź innym zbliżonym modelu ciągnika.
  2. A tak załącza się WOM, wg mnie to nie tak powinno wyglądać petal_20220405_140020.mp4
  3. Przy niskich obrotach silnika poniżej 1100, przy włączonym WOM wydobywają się takie dźwięki podczas ruszania ciagnikiem, zmiany kierunku jazdy i krótko przy zmienię przełożeń. Na postoju jest cicho, jak i przy wyższych obrotach. Ciągnik ma 300mth, właściwie ten problem jest od nowości, serwis twierdzi, że tak ma być... Wymieniony został tłumik drgań i przejrzany cały wom, łożyska, tryby, sprzęgło i niby wszystko jest prawidłowo, bez jakichkolwiek oznak zużycia czy uszkodzenia. Czy to jest prawidłowa praca? Czy jednak coś jest na rzeczy? petal_20220401_105607.mp4
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj