pawelp1987

Members
  • Ilość treści

    28
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O pawelp1987

  • Ranga
    Nowicjusz

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Ok, czyli sprawdzę ten przewód. 675 też mam tylko że bez napędu to jak mierzyłem to jakieś 34 km/h wyciągał. A ta 590 to była sprawdzana na zającu, może też coś kombinowane jest😣
  2. Tak tam w podłodze wszystko działa normalnie. To te ciągniki na tej skrzyni są takie powolne? Mi najbardziej chodzi o to żeby działał wom, to czyli wszystko sprawdzać jak pisaliście wcześniej czy teraz coś się zmieniło?
  3. Tak mam 3 lewarki wychodzące z podłogi, ale przełącznik żółw zająć też jest koło kierownicy i na niego nie ma żadnej reakcji, a ciągnik maksymalnie jedzie 19/h. To jak mam tę 3 lewarki to coś zmienia w diagnozie? To czyli nie mam tego multipowera, czy poprostu działa on na innej zasadzie?
  4. Tak nie toczy się. Może w tych skrzyniach z 3 lewarkach jest inaczej, bo ja właśnie mam taką skrzynie. Albo coś handlarz przy tym kombinował przed sprzedażą.
  5. Panowie, ciągnik ani na zolwiu ani na zającu z górki się nie toczy (przy przełączaniu tej dźwigni po prawej stronie kierownicy, chyba o tego żółwia zająca Wam chodziło). Jeszcze może coś pomoże w zdiagnozowaniu jak dodam że jak ciągnik jest zimny czyli olej gęściejszy to napęd zaczyna działać przy niższych obrotach, a jak się rozgrzeje to już tylko na bardzo wysokich. Jeszcze dodam że jak podłącze np do pustego rozrzutnika to kreci go na włączonym i wyłączonym womie, a jak coś już jest załadowane to stoi w miejscu😣
  6. Wydaje mi że się mylisz, wiem że w tych MF-ach były dwa rodzaje hamulców. U mnie na przykład nie ma żadnego zbiornika na płyn hydrauliczny
  7. Widziałem jego ogłoszenie, ale wątpię że zdradzi co i jak jak proponuje dojazd do klienta, więc chce zarobić a nie podpowiadac, ale dzięki😀
  8. Jak rozpolawiania pierwszy raz to przy odciąganiu nie odkręciłem jednego przewodu metalowego i on się trochę rozgia, przy składaniu ledwo go dopasowałem, może w nim zrobiła się jakaś nieszczelnosc jak sądzicie może od tego zacząć, tam wystarczy chyba tylko czapę zdjąć, już dokładnie nie pamiętam ale chyba wtedy jest dojście do niego.
  9. Czytając ten artykuł z linku widzę że powiązane też jest to z hamulcami. Hamulce też mi prawie nie działają, a czasami wogole ich nie ma.
  10. Ok, ten wał da się wyjąć bez rozpolawiania ciągnika? Wystarczy zdjąć pokrywę skrzyni biegów, czy trzeba rozjechać w którymś miejscu? Może jak bym go wyja to ktoś by się podja jego regeneracji.
  11. Hym, film obejrzałem. Może ktoś coś jeszcze podpowie w temacie. Może ktoś jest na forum z podlaskiego co by dał radę na miejscu zdiagnozować ten wyciek. A Ty hubertb skąd jesteś jak oczywiście można zapytać?
  12. Hym, no znajdziesz mechanika do c 360, c 330 ewentualnie 2812 lub 3512. Jak szukałem żeby ktoś mi wymienił pompy to żaden się nie chciał podjąć, dobra mniejsze o to. To mówisz że sam nie zdiagnozuje problemu?
  13. Czysty, jak robiłem pompy to nowy filtr, nowy olej agroll utto. Woj podlaskie, dokładniej Hajnówka.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj