Skocz do zawartości

Wędzonki



Łopatka, karkówka i szynka. Z szynki mało co już zostało :) jak na pierwsze samodzielne wędzenie to jestem sam w szoku :) uprzedzam pytania mięso nie było parzone i nigdy nie będę parzył

  • Like 1

Rekomendowane komentarze

Musisz się bardziej przyłożyć do osuszania bo niestety efekt widać na zdjęciu... miałeś mokry wsad i dlatego takie czarne a z tym trujące związki.Nie odbierz tego jako ataku tylko dobrą radę dla siebie i rodziny. Po prostu poczytaj o tym . Ktoś pisał że samo wędzone jest jak guma. Nie jeżeli jest odpowiednio uwedzone a na końcu podpieczone do odpowiedniej temperatury w środku mięsa. Wędzenie to akurat moje małe hobby więc co nieco wiem:)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v