Skocz do zawartości

Kiełbasy wołowe, boczek wieprzowy



Kiełbasa szynkowa czysta wołowa,
Kiełbasa swojska wołowa z małym dodatkiem wieprzowiny,
Boczek wieprzowy wędzony

  • Like 5



Rekomendowane komentarze

Tylko fileta nie miel lepiej w całości wędzić.  Udka w kiełbase a skrzydło na rosół 

5 minut temu, soltys48 napisał:

za czystą dziczyzną nie przepadam jak już to w mieszance

Koniecznie trzeba dodać tłustej wieprzowiny II B. Z samego dzika to nie robiłem 

____________________

Pozdrowienia :)

 

Edytowane przez bandit66

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v