Nie ma to jak się na śniegu 2 metry przed suchą stodołą położyć, ot cała Wanda... 😁
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 W stodole widać za ciepło.😉 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453132
akowicz111 159 Opublikowano 3 Lutego 2019 Jaka jest korzyść z chowu takiego bydła oprócz hobby ? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453179
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 to cenione mięso przez restauratorów .. cały myk polega na tym żeby naruchać takiego klienta Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453188
DzikiSimental25 54 Opublikowano 3 Lutego 2019 Wanda cały czas zadziwia 🙂 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453190
akowicz111 159 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) 6 minut temu, bukat82 napisał: to cenione mięso przez restauratorów .. cały myk polega na tym żeby naruchać takiego klienta Raczej klientki 😊😁😁😁 Cenowo to się jakoś wyróżnia przy sprzedaży ? Edytowane 3 Lutego 2019 przez akowicz111 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453196
Gość Opublikowano 3 Lutego 2019 Czemu klientki? Jadłem raz te mięso i było naprawdę dobre. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453205
Grandzik 89 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) 3 godziny temu, akowicz111 napisał: Raczej klientki 😊😁😁😁 Cenowo to się jakoś wyróżnia przy sprzedaży ? Jeśli znajdziesz kogoś kto się naprawde na tym zna to tak, tylko w Polsce z tym cięzko i lepiej do sklepu sprzedaz 12 letnia krowe Edytowane 3 Lutego 2019 przez Grandzik Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453317
akowicz111 159 Opublikowano 3 Lutego 2019 No kużwa musiałem westwhnąć !!!? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453514
extrabyk 5599 Opublikowano 4 Lutego 2019 14 godzin temu, Grandzik napisał: Jeśli znajdziesz kogoś kto się naprawde na tym zna to tak, tylko w Polsce z tym cięzko i lepiej do sklepu sprzedaz 12 letnia krowe ...i to taką, która już nie da rady wstać a na ubojnię dojeżdża już sztywna...takie najlepiej się w Polsce sprzedaje bo te ch*je co siedzą w tym biznesie mają kupę mięsa za 300-500 zł. W tanim barze 100 gram kotleta mielonego kosztuje 5,50 zł. czyli można by powiedzieć,że 55, -zł. za kilogram wieprzowiny ale faktycznie to wychodzi ponad 100,- zł. bo w tym kotlecie jak jest 40-50 % mięsa to wszystko...a chłopa doją kupując świnie za grosze. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/746420-krowa-highland/#findComment-2453665
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się