Skocz do zawartości

Krowa Highland z jałówką



Wanda i Wieśka, lepiej wygląda niż zeszłoroczny byczek

  • Like 1

Rekomendowane komentarze

Dnia 6.11.2018 o 21:08, krzysieek napisał:

Dobra, gdzie sprzedajecie te bydło? Do dalszej hodowli, agroturystyka, bo chyba nie na mięso?

No ja mam tylko jedną szkotkę w stadzie, pierwszego po niej byczka w czystej rasie sprzedałem jako "ozdobę" zagrody, drugi po Salersie poszedł na rozpłodnika do stada Highlandów i Galloway... to jest jej trzecie cielę u mnie, też po Salersie i zostaje w stadzie ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v