Skocz do zawartości

Wysłodki



Suche (melasowane) po namoczeniu jedzą, a mokrymi tylko 1/3 była zainteresowana :P 




Rekomendowane komentarze

Ja zawsze robiłem taki jakby silos z bel na wyslodki w kształcie litery U na spód szła folia wywinieta na bele po bokach ubijalem w sumie tylko ciężarem własnego ciała folie zawijalem, na wierzch jeszcze jedna na to ziemia i strat zero tylko tą folię na spodzie to najlepiej układać tak kawałkami na długość tira i w razie jak by stał kołami na foli to lepiej pociągnąć bo jak zerwie to z foli strzępy zostają a tak to kiszonka super ☺️😁


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v