Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Bydło

Zrobione z SAMSUNG GT-B271M

  • 1/8
  • f f/2.8
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

18 komentarzy

Rekomendowane komentarze

 Co ty pleciesz , w jaki sposób się waga zwiększy ? Pomyśl , a jak się weźmiesz za włosy do góry to jesteś lżejszy ? Żeś dowalił :P:D .

  • Like 1

Ha ,ha dobre - ale jak będzie cisnąć na górę to się waga będzie zmniejszać :D:P;) .    Poważnie - to czy ciasno , czy nie to waga się nie zmieni . B)

Zetorki stań na wadze tak zebys mógł o cos rekami sie na górze zaprzec i zobaczysz do ilu wage nabijesz większa. Tak samo ta jalowka jak weszla do grzbietem bedzie sie zapierac i waga bedzie wyższa bo robi nacisk na wage. Proste. Widze ze Krzysiek wie o co chodzi

O coś innego tak , ale nie o wagę - jak to napisać ... ? tą część która waży .  Zauważ że tu wszystko stanowi całość .

ludzie co wy piszecie jeden zetorki wie o co chodzi to jest klatka w całosci zespawana i stoi na kamieniach do ważenia  chyba wiecie o co chodzi  bo jasniej nieda sie opisac

nie to żebym się znał czy coś ale wg. cisło by na wagę jakby ta krata/daszek była osobno A skoro jest przymocowana do wagi do wytlumaczcie mi jakim cudem jak się zaprze o to to zawyży czy tam zaniży???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.