Skocz do zawartości

KWS Factor

XTRO

Siew 22.08.2016- dzień po zlewie, na drugi dzień 1,6 rapsan + 0,17 command.
Sporo owsa już powschodziło.



Informacje o zdjęciu KWS Factor

Zrobione z NIKON CORPORATION NIKON D5100

  • 55 mm
  • 10/2500
  • f f/8.0
  • ISO 200
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • aro1975
  • 135 4117

faktycznie u nas jest sporo wilgoci i wczoraj ładnie popadało - wszystkie pola podobnie wyglądają.

u Ciebie Vario jak wyglądają wschody?

 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • XTRO
  • 241 6101

wysiew zmniejszyłem z 2,4kg do 2,2kg/ha, obsada w chwili obecnej na tym polu to około 40sz/m2

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • NewVario
  • 16 217

faktycznie u nas jest sporo wilgoci i wczoraj ładnie popadało - wszystkie pola podobnie wyglądają.

u Ciebie Vario jak wyglądają wschody?

U Nas zależy na jakiej ziemi... na 4-5 klasie nawet ładnie powschodził , ten siany 25 sierpnia, natomiast na ciężkich ziemiach minutowych , gdzieś tam zaczyna się coś przebijać to tu to tam ;D także jeszcze 2 tygodnie, aby wschody były pełne. Jak będę miał chwilę to powrzucam fotki ;) zbawienny był deszcz , sprzed dwóch dni. 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.