Zetor 10145 Orbitrol
 

Zetor 10145 Orbitrol

  • 2638 wyświetleń

Wszystko dobrze podlaczone, a jednak cos ciezko chodzi.... Mial ktos tez taki problem? :)



Informacje o zdjęciu Zetor 10145 Orbitrol


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • MatiRol92
  • 9 620

no mam nadzieje, ze to bedzie to. Jak nie to odsylam orbitrol i "dawać dobry!!" :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • MatiRol92
  • 9 620

niestety nie ma zmiany po ominieciu zaworu..., czy orbitrol moze byc zapowietrzony?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość

Sprawdź czy wszystkie przewody są dobrze dokręcone, bo może łapie powietrze. Kilka obrotów w lewo i prawo powinno odpowietrzyć układ. Czy na wysokich obrotach jest poprawa? Sprawdź jak możesz ciśnienie na pompie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • MatiRol92
  • 9 620

na wysokich obrotach nie ma poprawy, uklad jest szczelny. Cisnienia niestety nie mam jak sprawdzic, zmienie pompe i sprawdze, czy jest roznica, kolega ma mi zalatwic orbitol na probe, czy bedzoe zmiana

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość

To chyba coś z oribtrolem musi być. Może jakiś syf dostał się do środka. Pompa nawet najbardziej zużyta po zwiększeniu obrotów powinna dać poprawę przy sprawnym orbitrolu. Najpierw sprawdź orbitrol a najlepiej oddaj na gwarancji.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • DarekD
  • 69 1536

nie wiem jak ten Twój ,ale rosyjskie orbitrole też kręcą z oporem "wewnętrznym "  ,niezależnie od wydajności pompy czy wielkości siłownika

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • MatiRol92
  • 9 620

no tak chyba oddam na gwarancji, ale to w ostatecznosci, jak bedzie wiadome, ze to orbitrol. Cwaniak od ktorego kupilem powiadzial tak: jezeli okaze sie, ze orbitrol jest sprawny, ponosi Pan koszty...

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
Gość Profil usunięty

Napisano

  • Gość Profil usunięty

Jak kupujesz na alegro i w dodatku ryżowe wyroby, to nie oczekuj dobrego działania i uczciwego serwisu.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • MatiRol92
  • 9 620

problem rozwiazany, no tak to prawda, pompa chińska, ale już jest okej.

Prawdopodobnie była zapowietrzona, chociaż odpowietrzaliśmy ją siłownik....

ważne, ze chodzi  :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj