Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

Owszem do skrobania dobra sprawa, jednak chyba przekombinowane z tym załadunkiem na wózek, nie lepiej jakiś wyciąg sobie sprawić? Później i tak musisz tusze zawiesić.

_______________

Pozdrowienia :)

ja na tym wózku skrobię  rozcinam i rozbieram  w drobny mak  a co do wyciągu to by się nie przydał bo są dwa chlewiki a tak tylko wyciągne z chlewika na dwór i w łep potem na rampę i na wózek

Widzisz o wiele lepiej jest wyciągać wnętrzności na wisząco, jak się zawsze robiło. Dlatego pytałem o wyciąg czy masz. Nie ma to jak swoja żywność, na tradycyjnych przyprawach, i recepturach przechodzących z dziadków na nas, oczywiście samemu warto eksperymentować i szukać nowych smaków :)

Dodajesz do kiełbasy wołowinę, czy robisz czysta wieprzową? Polecam z wołowiną im jej więcej tym kiełbasa lepsza :)

_______________

Pozdrowienia :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v