Po wyjeździe ze stodoły i smarowaniu, w oczekiwaniu na kąpiel
1994szymon 15 Opublikowano 11 Października 2015 Z tym mycie na zime, to są zdania podzielone Ja osobiście wole po żniwach przedmuchac sprężarka i z kurzu trochę obmieść, a mycie wodą to przed sezonem zniwnym. Ja tak robię i jakoś bizonek do dzisiaj chodzi bez wiekszych awarii Mówi się ze woda potem zostaje w zakamarkach i koroduje sprzęt podczas stania. Wiem że Deutz (jak i inne zachodnie sprzety) jest z lepszych jakosciowo materiałów niż nasze poczciwe bizonki, ale mimo wszystko ja wole zostawić mycie na lipiec PS. Piękny kombajn Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/609152-deutz-fahr-m2685-karcher/#findComment-1795122
Gość konteno Opublikowano 11 Października 2015 ale kombajn od żniw łubinu stał ponad miesiąc brudny, teraz jest chłodniej dłużej schnie lub co gorsza stoi woda w zakamarkach całą zimę umyty po skończeniu żniw zdążyłby dobrze wyschnąć gdyby stał cały dzień na słonku z pootwieranymi osłonami a tak to jakieś łożyska na pewno zmienisz w przyszłym sezonie , jak nie po wyprowadzeniu ze stodoły to niestety w trakcie sezonu Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/609152-deutz-fahr-m2685-karcher/#findComment-1795136
proxima100 73 Opublikowano 12 Października 2015 Tę zdjęcie jest raczej zrobione przed zniwami bo zboże stoi w oddali Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/609152-deutz-fahr-m2685-karcher/#findComment-1795172
Kamil1998 92 Opublikowano 13 Października 2015 Proxima100, brawo! Spostrzegawczy jesteś Na zimę został wyczyszczony ręcznie. Szymon, dzięki Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/609152-deutz-fahr-m2685-karcher/#findComment-1795780
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się