Skocz do zawartości

Jęczmień



Dlaczego jęczmień tak żółknie? Można coś z tym zrobić?


Rekomendowane komentarze

Nie warto go ratować, to nic nie da. Jeśli to przez niskie pH, a jest to na 90%, to i tak i tak zginie żebyś nawet nie wiem jak nad nim skakał. Według mnie jeśli jest tego dużo to lepiej przesiać jak najszybciej czymś co toleruje niższe pH lub zostawić tak jak jest i wapnowanie obowiązkowo po żniwach. Plonu z tego nie będzie.

PS Mrozu ostatnio nie było  u ciebie?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v