Skocz do zawartości

Jęczmień ozimy 02.05.2015

Brakuje nam wody - susza taka że ledwo co rośnie.
W minionym tygodniu lało - nalało całe 5l wody - tragedia
http://www.yacenty.pl/2015/05/majowka-w-polu/


Informacje o zdjęciu Jęczmień ozimy 02.05.2015

Zrobione z Canon Canon PowerShot G1 X Mark II

  • 12,5 mm
  • 1/640
  • f f/4.0
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • lebek5
  • 12 771

U nas sytuacja podobna, będziesz robił drugie skracanie?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Test tytułu
  • yacenty
  • Root Admin
  • 706 24009

tak, bede

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Kondziu1832
  • 185 2583

W jakiej ilości zamkniesz azot w jęczmieniu? 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Test tytułu
  • yacenty
  • Root Admin
  • 706 24009

jeszcze nie wiem - planuja coś między 150 albo 190kg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • iron
  • 648 8294

u mnie też susza.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • lebek5
  • 12 771

kiedy planujesz drugie skracanie,i jakim środkiem? Można wiedzieć ile on teraz ma cm?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.