Skocz do zawartości

Jałówki LM

Ta bliżej ściany z własnego chowu ;)



Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Piotrek14
  • 218 1763

no tak 50 % LM , pisałem to już pod poprzednimi zdjęciami więc myślałem że już pamiętacie to nie chciałem się powtarzać ;)

 

na steki :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Matt93
  • 49 416

jak coś to ja mam 2 jałówki 50% LM ( siwa i czerwona), jakby ktoś był zainteresowany to pw bo ładne sztuki na mamki, a szkoda na rzeź będzie oddać ;/

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Piotrek14
  • 218 1763

a jak bym je zacielił i sprzedał załóżmy na ocielenie w 7 miesiącu, to ile mogę za nie wołać ? tylko to jednak ryzyko czy się klient znajdzie .... ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Piotrek14
  • 218 1763

zależy, jak jest okazja to od handlarzy a jak nie to od rolników, te moje HF wcale najgorszych przyrostów nie mają a różnica w kupnie cielaka jednak jest z 550 zł na sztuce ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • mars10
  • 190 958

HF przyrostów złych nie maja tyle ze jak przyjdzie kupiec to nie da za niego tyle co za "mięsnego"

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.