marcine 44 Opublikowano 5 Listopada 2012 czysta cielęcinka czy jakaś kiełbaska z domieszką świnki? smacznego! ja kiedyś robiłem ze szwagrem kiełbę z cielaka, takiego młodego, chyba nawet młodszego niż ten, 50:50 z wieprzowiną i była to najlepsza kiełbasa jaką w życiu jadłem! Odnośnik do komentarza
farmer777 11 Opublikowano 5 Listopada 2012 na mięso na święta będe bił byka i świnie Odnośnik do komentarza
sony5 46 Opublikowano 5 Listopada 2012 a jak to jest trzeba mięć jakieś pozwolenie do jakiego wieku można bić czy na czarno i paszport oddajesz komuś to znaczy niby sprzedajesz ;d a sory dopiero zauważyłem że on nie ma kolczyków Odnośnik do komentarza
rajmund1991 10 Opublikowano 5 Listopada 2012 ze kolczyków nie ma to nic nie znaczy ;p u mnie i większe kolczyków nie mają ;p bo gubiły strasznie. Teraz robie tak, że daje kolczyk tylko w jedno ucho a jak się zgubi to przypinam drugi ;p Tak najlepiej. ;] Odnośnik do komentarza
farmer777 11 Opublikowano 5 Listopada 2012 w domu a puzniej mi taki gościu wyrejestrowywuje Odnośnik do komentarza
marzena24 36 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak można zabić takiego małego byczka:-(Przecież to szkoda serca nie masz:( Odnośnik do komentarza
rajmund1991 10 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak można zabić takiego małego byczka:-(Przecież to szkoda serca nie masz:( Ach te kobiece, miękkie serca Jednakże ja też bym tak nie mógł ;> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się