Skocz do zawartości

14 komentarzy

Rekomendowane komentarze

czysta cielęcinka czy jakaś kiełbaska z domieszką świnki? smacznego! ja kiedyś robiłem ze szwagrem kiełbę z cielaka, takiego  młodego, chyba nawet młodszego niż ten, 50:50 z wieprzowiną i była to najlepsza kiełbasa jaką w życiu jadłem! 

a jak to jest trzeba mięć jakieś pozwolenie do jakiego wieku można bić czy na czarno i paszport oddajesz komuś to znaczy niby sprzedajesz ;d

 

a sory dopiero zauważyłem że on nie ma kolczyków laugh.png

 

 

 

ze kolczyków nie ma to nic nie znaczy ;p u mnie i większe kolczyków nie mają ;p bo gubiły strasznie. Teraz robie tak, że daje kolczyk tylko w jedno ucho a jak się zgubi to przypinam drugi ;p Tak najlepiej. ;]

Jak można zabić takiego małego byczka:-(Przecież to szkoda serca nie masz:(

Ach te kobiece, miękkie serca :P Jednakże ja też bym tak nie mógł ;>

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×