Skocz do zawartości

Zetor 5320 + Tur 4 & Warfama Z-543

akcja w słomie, po raz pierwszy mi się zapchała i śruby się obcięły na podbieraku i pomyśleć że na dwójce terenowej huh.png


Informacje o zdjęciu Zetor 5320 + Tur 4 & Warfama Z-543


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • przemek11441
  • 133 694

Na dwójce terenowej czy szosowej ? Ja w tym roku prasowałem zetorem 7211 z prasą carraro to jezdziłem na 3 biegu w jęczmieniu jarym :P

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Pawel328
  • 162 2601

pisze w opisie że na terenowej ;) taka była słoma że z 1ha było 52 bele

 

:huh: no i pokosy po kombajnie New Holland takie szerokie że podbierak nie dawał rady na szerokość :huh:

 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • piotr820
  • 42 1216

Jak ci się sprawuje ta prasa??? zastanawiam się nad kupnem tej maszyny (używanej)... Polecasz??? co robisz że masz taką wydajność słomy??? a sprzęt super. 5*

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Pawel328
  • 162 2601

Prasa sprawuje się super ;) Już prawie tysiąc bel zrobiła i jest ok ;) kupując używana zwróć uwagę czy łańcuchy nie są wyciągnięte. Słoma robiona na usługach.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.