Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Budynki i obejścia gospodarskie / Farm buildings

Obora

Powolne wykanczanie mojej obory :) aktualnie zalana cala lewa strona:)



19 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Jeśli budynek świeżo budowany to w przyszłości będziesz żałował ze korytarz za rynsztokiem nie ma chociaż 2m, wkulasz balota i będziesz miał problem z przejściem, czy przejechaniem taczką ;)

-roznica 10cm,chyba malo,tak myśle

-27 stanowisk po lewej stronie,prawa wolnostojaca no i na ile wlezie:)

-nie liczylem tak dokladnie ale cos ok 130-150 tysiecy wsadziłem

-korytarz tak, wiem ze za wasko,ale to dluzsza historia do tego jest,projektant powiedzial ze zmienil na szerszy i nie ogladajac poniosłem papiery do starowsta,okazało sie pozniej ze ma 150cm. trudno,będę musiał przez boczne drzwi wkulowac i troche rozwiene przy okazji scieląc wink.png a reszta na boczek smile.png da się rade. a taczka myślę że nie będę musiał tam jeździc

lampy sa 2x36w. mam zrobione ze swieci sie co druga. Mimo ze swieca sie wszystkie to nie jest az tak mocno jasno. moge zaswiecic wiec 4 albo 5 wiec mogę zaoszczedzic smile.png

krokwie impregnowane a na dachu sama blacha. to co widac to membrana paroprzepuszczalna. ocieplenia szukam w dobraj cenie caly czas a jakos drogo to wszystko sad.png

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.