DFkujawy 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 Zaawansowany 0 220 Dosuszasz ją jakoś? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Dudek 1 Napisano Wrzesień 7, 2011 Użytkownik 1 84 Oczywiscie musi byc przedmuchana a potem stopniowo schłodzona do odpowiedniej temp Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Johny66 2 Napisano Wrzesień 7, 2011 Zaawansowany 2 713 To jest jakiś polski pryzmownik? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Dudek 1 Napisano Wrzesień 7, 2011 Użytkownik 1 84 Nie to holenderski climax Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Johny66 2 Napisano Wrzesień 7, 2011 Zaawansowany 2 713 Troszke lepszy od MIedemy bo nisko się na niego sypie Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
DFkujawy 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 Zaawansowany 0 220 Ile ton cebuli przechowujesz? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Dudek 1 Napisano Wrzesień 7, 2011 Użytkownik 1 84 W tym roku bedzie około 4 tys ton Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się