Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Sianokosy 2011

Same Dorado 66 + Warfama

damian1992
Zaloguj się, aby obserwować  

Przed owijaniem B)

Zaloguj się, aby obserwować  

Z albumu

Sianokosy 2011

  • 56 zdjęć
  • 0 komentarzy
  • 400 komentarzy obrazka

Informacje o zdjęciu Same Dorado 66 + Warfama


9 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Nie mierzyłem, ale na dobrym kawałku fajnie zgrywa się z prasą, tylko najpierw trzeba zrobic z 15 bel tak żeby nie było przestoi zestawu, myślę że około 45 bel, cały cykl od wrzucenia schywatania do wyrzucenia owijanej beli trwa 75 sekund ;) Dzięki :)

@gryfel 140 bel sianokiszonki i 6 bel siana, częśc trawy kosiliśmy codziennie dla krów :rolleyes:

 

@luki0489 Tak, jest sterowanie automatyczne ;)

Ostatnio jak jechałem do szkoły to aż biało od bel było na łąkach w Twoich okolicach ;) dziwie się troche że przy takich ilościach ludzie robią bele

No w tej części gminy w której mieszkam wszyscy robią w bele, ostatnio taka moda na owijanie bel na polu, nawet ci co mają owijarki stacjonarne przyjeżdżają dwoma ciągnikami i foliują na polu :P

Ile zapłąciłeś za tą owijarkę?? I dlaczego akurat Warfama, z tego co wiem tańsza jest SIPMA. To nowość Warfamy i za dużo jeszcze jej nie ma w terenie. U dilerów też ciężko znaleść

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.