Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

200-300 broljera ? i myslisz ze Ci ktos to odbierze ... cena w tym roku tragedia wahania sa mega duze . koniec roku 2018 byla 2.40 teraz skonczylo cos na 3.70 (bez vatu) . na 9 tys nur potrzebujesz minimum jakies 500m2 (wedlug prawa jeszcze więcej) . nie taka prosta sprawa z kurakami .. A no i czasem sie nie łudzcie chlopaki ze za cenę 2zl kupujecie na wylegarni I gatunek .. to co kupujecie to odpad 🤷🏽‍♂️ .
ja chowam rocznie około 500szt bojlera za sztukę place coś koło 2,8 z wylęgarni jakieś francuskie na żółtych nogach, poczatkowo idzie pasza a potem im starsze to kukirydza, susze z warzyw i trochę paszy, sprzedaje po 20zl za kg żywej wagi a 30za ubity i oskubany, głównie do miasta dla osób chcących zjeść dobre mięso a nie syfa. kolego jeżeli znajdziesz dobry zbyt i cenę to dlaczego miało by się nie opłacać
5 godzin temu, zetorlublin7341 napisał:

ja chowam rocznie około 500szt bojlera za sztukę place coś koło 2,8 z wylęgarni jakieś francuskie na żółtych nogach, poczatkowo idzie pasza a potem im starsze to kukirydza, susze z warzyw i trochę paszy, sprzedaje po 20zl za kg żywej wagi a 30za ubity i oskubany, głównie do miasta dla osób chcących zjeść dobre mięso a nie syfa. kolego jeżeli znajdziesz dobry zbyt i cenę to dlaczego miało by się nie opłacać

To ladne ceny masz. U mnie w okolicy 15 zl ciezko dostac za oskubanego i wypatroszonego

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v