Skocz do zawartości

T-25

kuba1221
Zaloguj się, aby obserwować  

Zapomniałem włączyć przedniego napędu.

Zaloguj się, aby obserwować  


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Dare0x
  • 1 507

siadłem tak na wiosne w lesie ;] potem tylko c360 i wykręcił mnie jak kleszcza

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość pawel81

Kto ci zwinął tapicerkę z Władka :mellow: , napęd to zapomniałeś dostawić :D :lol:

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • kuba1221
  • 12 550

Mnie ciagnał zetor c3011 ale łyse opony miał ledwo poszło, na zdjeciu nie widać ale wisiał na dolnym zaczepie i na pługu. Tapicerki nie było, takiego juz ojciec kupił,

Ale super maszyna z niego, audio w nim to lepiej gra niż w samochodzie ;p

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość pawel81

Powinieneś podnieść się na pługu , podsypać pod koła i wyjechać :(

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • kuba1221
  • 12 550

Prawa strona siedziala bardziej

Jak podnosilem lewe kolo szło w góre. Moglł sie wywalic.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.