Skocz do zawartości

New Holland T7040

Z przyczepką Pronar :)

Rekomendowane komentarze

A jak ci się widzi ten obciążnik????, bo w czwartek jade zamawiać T6070 z ładowaczem czołowym no i z przednim TUZ i chyba będe skłonny zamówić obciążnik monolitowy, bo w razie zastosowania jako przeciw waga będe miał bliższy dostę do wtyczek i gniazd no i jest krótszy, czyli ciut lepiej jeździć, no może jedyne w czym jest gorszy to to że nie dociąża tak. A jakie masz jeszcze opnki????. Pozdrawiam.

Jednak sie myliłem ;).

Z nadstawkami 1,6m to bez kapliczek ma 3m. Zreszta na zdjęciu widać że jest wyższa od T7040 - przy rozstawie kół 190 cm nie ma tendencji do bujania się, bo jednak środek ciężkości wysoko ?

Mam przyczepę która ma bez kapliczek mierzy gdzies 2,75 i ładuję na nią ok 16 T, przy rozstawie kół 1,9m. Potrafi nią niexle zabujać zwłaszcza po dziurach. Na asafalcie też nią kołysze. A mam drugą przyczepę, która ma rozstaw kół 210 cm i ma wysokośc coś koło 2,55 no i ta prowadzi się rewelacyjnie, zero jakichkolwiek nerwowych ruchów, kołysania itp.

Jednak sie myliłem ;) .

Z nadstawkami 1,6m to bez kapliczek ma 3m. Zreszta na zdjęciu widać że jest wyższa od T7040 - przy rozstawie kół 190 cm nie ma tendencji do bujania się, bo jednak środek ciężkości wysoko ?

Mam przyczepę która ma bez kapliczek mierzy gdzies 2,75 i ładuję na nią ok 16 T, przy rozstawie kół 1,9m. Potrafi nią niexle zabujać zwłaszcza po dziurach. Na asafalcie też nią kołysze. A mam drugą przyczepę, która ma rozstaw kół 210 cm i ma wysokośc coś koło 2,55 no i ta prowadzi się rewelacyjnie, zero jakichkolwiek nerwowych ruchów, kołysania itp.

Jakieś wąskie masz osie w tej Tatrze bo u mnie w brandysce rozstaw kół jest 200cm felgi ET0

Kiedyś wspominałeś że stabilana jest a tu piszesz że troche nią buja ??? :D