przyczepa 6 ton
-
Podobna zawartość
-
Przez rosek11
Witam
Mam możliwość zakupu przyczepy rolniczej której jak wynika z dowodu rejestracyjnego producentem jest Kakarbeck model HL6102. Jest to przyczepa wywrotka na dwie strony.
Czy ktoś ma wiedzę czy takie przyczepy w oryginale były wywrotki? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji 🤔
Pozdrawiam
-
Przez Radek000111
mam zwykłą, starą przyczepe 3 tonową, ile atmosfer powinna miec kołach żeby nie siadły opony pod ciężarem?????
-
Przez bart3k1998
Cześć,
Dostałem ostatnio od sąsiada taką oto ramę. Na górze była beczka. Odkupiona dawno temu od wojska. Planuję ją zrobić jako małą dwukółkę do c330, żeby sporadycznie cos przewieźć w obrębie podwórka. Tylko zastanawia mnie od czego to są koła. Rozmiar 11.00 R20. Chciałbym tu włożyć jakieś mniejsze (np. 8.25 R20 jak w D47 lub podobne), tylko jest jeden problem: niespotykany dla nie rozstaw śrub. Jak dobrze pamiętam wychodzi coś koło 6x255.
Ktoś może wie, gdzie były stosowane takie koła (felgi)?
-
Przez uglibugli
Witam
Mam do was pytanie czy macie jakieś proste sposoby na gięcie blachy w trapez ??? mam do remontu 3 przyczepy i chciałem zeby to jakoś wyszło a prosta blacha jest beznadziejna wizualnie niestety szukałem w okolicy zakładu żeby mi to powyginali ale nigdzie nie chcą się tego podjąć
-
Przez Hinco
Czy teraz można zarejestrować jednoosiówke SAM do traktora? Bo kiedyś ojciec zrobił do samochodu i problemu nie było, a jakby sie dało traktorową rejestrnąć byłoby miło..
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jugosławianka
Czytaj dalej »
Mtz 82 & Przyczepa dwuosiowa i Claas Consul