Myjka gorącowodna za 15000pln - czy Lavor Hyper L 2021 ?
-
Podobna zawartość
-
Przez witek
witam mam takie pytanko własie stoje prze zakupem myjki...jak polecacie na allegro jest tego pełna cena tez sa rózna teraz mam KARCHER o mocy 150bar i sie zastanawim czy szukac czegos podobnego czy czegos wiekszego lub jeszce z jakies innej firmy ??
-
Przez philips449
Witam , chce kupić myjkę ciśnieniową do mycia samochodu i czasem różne rzeczy
budżet to 800zł i dlatego interesuje się lavorem , wiem że w większości te chińczyki na 2 lata
Ale czym się różnią te myjki i która będzie najlepsza ?
LAVOR PRIME 180 R-LINE
LAVOR PRIME R165
LAVOR GALAXY 180
LAVOR GALAXY 160
czym się różni to galaxy od Prime , cena dużo niższa jest galaxy . Jeśli ktoś wie to proszę pisać :)))
-
Przez Marecki2922
Witam , dostałem myjkę która nie odpala grzania wody prawdopodobnie padł czujnik przepływu wody i moje pytanie jak go sprawdzić ,czy można ten czujnik zmostkować w celu sprawdzenia ?
-
Przez juniormater
WItam, chciałbym zapytać czy ktoś posiada taką myjke jak Lavor R180.
Czy faktycznie posiada ciśnienie robocze 180 bar a z dyszą rotacyjną 275 jak to pisza na słynnym sklepie internetowym na "a" ?
Miałem karcher HDS 75 no i niestety ciśnienie nie powalało , ciśnienie na poziomie 75-80 bar.
-
Przez bp181
Mam zapytanie. Czy istnieje model myjki ciśnieniowej firmy Kercher w kolorze obudowy pomaranczowej a nie żółtej tak jak zazwyczaj, ponieważ mam okazję kupić używany model w kolorze pomarańczowym i nie jestem pewien co do oryginalnosci. Sprzedający twierdzi, że jest to oryginalny model Kerchera.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Myjka ciśnieniowa
Fogo FH 9000 TR