Jaką prasę do 15k?
-
Podobna zawartość
-
Przez solo65
Witam. Tak jak w temacie, szukam prasy rolującej do 75 km. Prasa głównie będzie prasowała siano i słomę. Budżet ok 15tys zł.
Pasówka czy łańcuchowa? Polska czy zagraniczna?
-
Przez mateo30
Cześć w prasie Krone KR 160 mini stop można jakoś ustawić żeby bele były bardziej zbite ?
W sianie bele są jak skała a w słomie trochę luźne są.
Czy jest jakaś możliwość bardziej zbitych ?
Wolniej jeździć ?
-
Przez Tom93
witam wszystkich posiadam prasę unie famarol walcowo łańcuchowa, mam problem tego typu iż gdy włącze wałek wom prasa dziwnie podskakuje na kołach jak chodzi na pusto , dodam że gdy robie siano czy słome i zapełni się komora prasa jeszcze bardziej podskakuje tak że odczówalne jest to w ciągniku. proszę o jakieś porady sugestie
-
Przez Tom93
Witam mam problem z prasa rolujaca unia famarol walcowo łańcuchowa po załączeniu walka wom prasa dziwnie podskakuje. Widać na kołach w prasie, a przy robieniu beli jak już jest pełna komora to jeszcze bardziej nia telepie, w ciągniku to nawęd jest odczuwalne, czy ktoś może wiedzieć gdzie szukać przyczyny dodam że łożyska na kołach zebatych w klapie są w porządku,lancuch w klapie też sprawdzony nie jest zapieczony na ogniwkach. Gdzie szukać?
-
Przez Propek
Witam, posiadam prasę Rivierre RV156L i nie wiem jak w niej poluzować pasy z tyłu by móc je wymienić.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaką ładowarkę teleskopową wybrać
Karcher HDS 890