sumek666 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 kuźwa ale Wy jesteście uparci. wytłumaczcie mi jaki wpływ ma rękawiczka na ziemniaka a nie debil w rękawiczkach.
lonoh Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 1 minutę temu, lukasx21 napisał: Dokładnie, nie po to kiełkuje grzeje przestawiam doświetlam hartuje żeby mi jakiś bałwan w rękawiczkach nabierał całymi garściami ze skrzynek sadzeniaki i obłamał połowę. Jak kto sadzi to potem widać po wschodach i potem przy workownicy Tak własnie jak mówisz , sie pier**lic z tym kiełkowaniem 6-8 tygodni zeby pozniej z tego nic nie bylo
przemol87 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 10 minut temu, sumek666 napisał: kuźwa ale Wy jesteście uparci. wytłumaczcie mi jaki wpływ ma rękawiczka na ziemniaka a nie debil w rękawiczkach. W rekawiczkach nie masz takiego czucia...jak sadzisz u siebie to wiesz ile to kosztowało pracy i uważasz, pracownikowi to zwisa
sumek666 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 no ja sadzę u siebie. sami sadzimy bez pracowników, więc nie mam porównania jak to obcy robią.
Rekomendowane odpowiedzi
Fadroma Ł200 okładziny szczęk hamulcowych
Steyr Multi 4110 + Grano Shark