xxxMarcin3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich . Poszukuje firmy bądź b firm chetnych długoterminową współpracą zakupem wiekszęj ilości biomasy siana z nieużytków i słomy zbozowej bele (preferowana wielkośc beli przezemnie 180/120 prasa zmienno komorowa ) Jesli znacie kogoś kto był by zainteresowany bądź macie jakieś namiary Piszcie dodam że siana samego może to być w granicach 600-1000 ton rocznie Pozdrawiam. Zły dział. Przeniesione Edytowane 7 Lutego 2016 przez danielhaker
xxxMarcin3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Zapomniałem dodać województwo Lubelskie powiat bialski.
Robertkujawy Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zadzwoń co ci szkodzi Z pod warszawy ciągną bi nie mają towaru http://www.biofuture.pl/kontakt/
janusz20 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Z nimi radzę przez pośrednika, indywidualnego dostawcę długą przeciągają z kasą.
xxxMarcin3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Napisałem zobaczymy co odpiszą . w sumie mam juz kilka firm na oku ale ja muszę mieć pewny odbiór. siano i słoma będą na kryte tak że będzie to suche. ewentualnie troszkę od ziemi ale standart Jeśli dojdzie do jakiejś współpracy to musi być konkrętna umowa. Tutaj spore sumy beda w orocie tak że na jakieś kręcenia z kasą
Rekomendowane odpowiedzi
prasa rolujaca unia famarol df 1,8v
New Holland m100 z hl 8011 i 6011