mateuszsk Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Chciałbym zapytać czy nie orientuje się ktoś ile kosztują tłoki do ciągnika same roller 50? Z góry dziękuję za odpowiedź
wojtal24 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 nie możesz poszukać na allegro lub w googlach, albo zadzwonić do serwisu
Kristoffer Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Firmy robiące szlify mają często kontakt z różnymi hurtowniami oferujace tańsze zamienniki .
mateuszsk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na allegro patrzyłem i nie było żadnego a ciągnik stoi u mechanika tylko bardzo dużo powiedział mi za tłoki i chciałem właśnie spytać czy nie wiecie gdzie mogę kupić taniej Z góry dzięki
Kristoffer Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wpisz tłok same roller 50 w googl np.i wyjdą ci różni sprzedawcy.
wojtaso Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Z tego co pamiętam to za tłoki, tuleje oraz pierścienie do lampo 70 płaciłem 1100 na cylinder. Części oryginalne. Ceny tłoka nie pamiętam, ale myślę że nie więcej niż 500 zł. Jesli chcesz to zobaczę dokładniej. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
SAME ANTARES II 110 TUR
Autosan D50