Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Farmtrac king ze wszystkim co możliwe z katalogu+ dodatki od dilera(siłownik wzmacniający podnośnik, dodatkowe krążki obciążników na tył i przód)+ładowacz(niby fabryczny ale to jakiś inny z Mrągowa)o udźwigu 1600 z osprzętem;łyżka mf 1,8m,krokodyl mf 1,6m, chwytak do bel mf i widły do palet za ok 142 tys brutto

Kontynuacja tematu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/76424-ceny-ci%C4%85gnik%C3%B3w-2015/

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

Dostałem dziś propozycje od Contractusa na JD 6150 M przedni tuz i wom, resorowana oś, amortyzowana kabina, opony 540 i 650,skrzynia PowerQuadPlus 24/24 cena 406 tyś zł brutto jak myślicie ile da się z tego jeszcze urwać bo cena jest trochę przesadzona.

Opublikowano

Dostałem dziś propozycje od Contractusa na JD 6150 M przedni tuz i wom, resorowana oś, amortyzowana kabina, opony 540 i 650,skrzynia PowerQuadPlus 24/24 cena 406 tyś zł brutto jak myślicie ile da się z tego jeszcze urwać bo cena jest trochę przesadzona.

Jesli to 150 a nie 155 to conajmniej 380-390.

Opublikowano

mi z autoQuad plus max oświetlenie i czymś tam jeszcze powiedzieli tyle samo

Opublikowano

a więc: AutoQuadPlus 20/20 z eco Shift, TLS przedniej osi opony tył 650/65R38 Michelin a przednie 540/65R28, pełne oświetlenie, automatyczny zaczep transportowy, przedni tuz z wyjściami hydrauliki, 4 wyjścia z tylu i jakieś tam drobiazgi to wyszło dokładnie 329 tys netto i do małej negocjacji

Opublikowano

Zna ktoś cenę NH T6.120 w podstawie oraz Case Maxxum 110 też w podstawie? ewentualnie jakieś drobne wyposażenie

ostatni farmer podawał 

case  maxxum 110 skrzynia 17/16  cena 220 netto

forterra 120hsx 119,8 netto

john 6115m powerquard plus 219 netto

nh t6.120 - 205 netto  a,  t6.140 - 220 netto

Opublikowano (edytowane)

a więc: AutoQuadPlus 20/20 z eco Shift, TLS przedniej osi opony tył 650/65R38 Michelin a przednie 540/65R28, pełne oświetlenie, automatyczny zaczep transportowy, przedni tuz z wyjściami hydrauliki, 4 wyjścia z tylu i jakieś tam drobiazgi to wyszło dokładnie 329 tys netto i do małej negocjacji

John Deere 6150M   -Coś tu jest nie tak ja równo przed rokiem identyczne wyposażenie tylko opony Trelleborg i 3 wyjścia z tyłu a reszta tak samo pakiet zimny startu, itp   

zapłaciłem 289 netto !!

Edytowane przez MarekUA
Opublikowano

Ale dealer wali przewałki, wg cennika za Micheliny jest ok 3-4tys zł dopłaty w porównaniu do opon losowych (BKT lub Firestone)

Do Trelleborga masz nie całe 3tys a do Mitasa (Conti) jakieś 1000zł dopłaty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v