Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Co sądzicie o tym mccormicku cx105? http://otomoto.pl/mccormick-cx110-xtrashift-deutz-case-john-deere-A468852.html

Chcę go kupić, handlarz daje mi dobrą cenę. Oglądałem go i nawet mi się podobał, tylko mam zastrzeżenia co do przebiegu 2100mth. Trochę słabe opony z przodu, ale orginał. I w środku troszkę podniszczony, wytarty dużo przycisk od podnoszenia podnośnika.Chyba musiał pracować w jednej maszynie że przy 2100mth tak sie wytarł. Sprowadzony z Belgi. Co sądzicie?

Opublikowano

przy przebiegu 2100 to opony przednie u mnie w Agrofarmie 100 którzy jest w turze miały jakieś 85/90% bieżnika a z tyłu mają jakieś 95% . Obstawiam ze twój mc morze mieć dwa razy tyle przebiegu

Opublikowano

Dzieki ,,agrorobert'' za odpowiedz. Panowie nikt więcej sie nie wypowie czekam na wszelkie spostrzeżenia i uwagi. Nie za bardzo się znam na takich maszynach ponieważ posiadam dwa zetory 7211 i 5211 więc bede wdzięczny za pomoc. Czy to możliwe po zdjęciach że ta maszyna ma 2100mth? 

Opublikowano (edytowane)

taj jak mówiłem patrząc na opony przebieg 2100 jest raczej niemożliwy ma ze dwa razy tyle choc moge sie mylić 

powiedz mi jaka jest cena tej maszyny? 

Edytowane przez agrorobert
Opublikowano

Sorry że nie na temat dopiero konto załozylem bo potrzebuje pomocy. Nie odpala mi maccormick f75, pali sie czerwona kontrolka stop. W ksiazce napisane jest ze problem z cisnieniem oleju lub cos innego powaznego. Nie pompuje również pompa paliwa. Wiecie co to za usterka?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zadenrolnik
      Cześć wszystkim, 
      Stałem sie niedawno posiadaczem MC95 i jest to mój pierwszy ciągnik. 
      Chciałbym w nim zrobic serwis olejowy i nie mam bladego pojęcia ile i jakiego oleju najlepiej kupić. Skrzynia, przedni most i silnik. 
      Prosze o polecajke 
      Jeżeli macie jakies sugestię, na co jeszcze zwrócić uwagę i co ewentualnie jeszcze wymienic to piszcie smialo. 
      Pozdrawiam 
    • Przez Dx90luberda
      Witam problem z moim mc115 silnik kreci nie odpala pompka dobra przewody do baku sprawdzone . 
    • Przez caros2
      Czy ktoś wymieniał przeguby osiowe? Czy są problemy z tą wymianą?

• Przez Adasko201
      Witam wszystkich serdecznie, przeszukałem różne fora i niestety nie znalazłem nic na temat.
      mam problem z miękką osią, podnosi z przycisku, opuszcza, poziomuje ale niestety wogóle nie amortyzuje, ciągnik skacze jak na sztywnej osi, moje podejrzenie padło na hydroakumulatory przedniej osi.
      pytanie do znawców: ma ktoś może informację jakim ciśnieniem powinny być one nabite azotem  i jakiej są pojemności??
      pozdrawiam
    • Przez PanieJanku
      Witam. Mam problem z McCormick Mc 120. Przestaje działać EHR. Po uruchomieniu działa od 5 do 30min, potem przestaje działać na podobny czas (gaśnie  wyświetlacz i nie działa podnośnik). Wymieniłem przekazniki ale problem nie zniknął . CIągnik kupiony w tym roku w Holandii.
  • Dodaj nową pozycję...
v